Gündem
19 Mar 2018 15:36 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:05

Firmalar, dernekler ve kişiler için hazır ofis hizmeti!

Ofis ihtiyacını bazı durumlarda firmalar, bazı durumlarda dernekler duyarken bazen de psikolog hazır ofis hizmetinde olduğu gibi bireysel olarak kişiler duymaktadır.

Terapi ve Koçluk Odası

Kişilerin, günlük hayatlarından başarılı olabilmesi için mental açıdan kendisini tamamen hayata hazırlaması gerekmektedir. Bu aşamada da yaşam koçu ya da psikolog olarak görev yapan kişiler ön plana çıkmaktadır. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde psikologlar ve yaşam koçları ile irtibata geçmeyen kişi sayısı oldukça azdır. Genel olarak kariyerlerinde ilerlemek, hem başarılı hem de mutlu bir hayat sürmek isteyen kişiler bu profesyonel desteği almaktadır. Bu talebi karşılamak için merkezi noktalarda ofisi bulunmayan kişiler ise bu hizmeti sunarken psikolog hazır ofis imkânını kullanmaktadır.

Son Derece Başarılı Terapiler

Psikologlar ile görüşülerek yapılan terapilerde başarı için terapinin gerçekleştiği yer çok büyük önem taşır. Son derece sessiz bir ortam olması gerekirken kişilerin kendilerini rahat edecekleri bir düzen de önemli olmaktadır. Bunun için psikolog hazır ofis hizmet rahatlıkla tercih edilebilir. Bu sayede psikologlar, ofisler yoksa ya da çok uzak bir noktadaysa merkezi noktalardaki ofisleri kullanarak terapilerini gerçekleştirebilirler. Bu sayede kendi ofislerinin bulunduğu alanlara gelecek zamanı olmayan ya da trafik problemi sebebiyle gelmeyen hastaları ile görüşme şansı da elde edilmektedir. Birçok farklı bölge arasından seçim işlemleri gerçekleştirilebilirken olabilecek en kaliteli hizmet sunulmaktadır.

Gelişmiş Arabuluculuk Merkezleri

Bireysel olarak ofislere ihtiyaç duyan bir diğer meslek olarak arabuluculuk gösterilebilir. Bu meslek grubunda iki kişi, firma ya da dernek arasında yaşanan anlaşmazlıklar oturup konuşularak aşılmaktadır. Bu aşamada her iki tarafın da isteklerini ve şikayetçilerini dinleyen arabulucular, sonrasında her iki tarafın ortak paydada buluşmasını sağlar. Bu işlem için de arabuluculuk görüşme ofisi olarak kullanılabilecek bir alan ihtiyaç vardır. Sanal ofis hizmeti sunan firmalar, bu işlemler için özel görüşme odaları da hazırlamaktadır. Eğer gelen taraflar son derece kalabalarsa, sunumlar ve benzeri işlemlerin yapılması planlanıyorsa bu durumda toplantı salonları da rahatlıkla kiralanabilmektedir.

6 Farklı Noktada Toplantı Salonu Hizmeti

Kalabalık grupları ağırlayacak olan kişiler, bunun için işlek noktalarda geniş bir toplantı salonuna ihtiyaç duyarlar. Sanal ofis hizmeti aldıkları firma ile iletişime geçtikten sonra kendilerine bir toplantı salonu kiralama imkanları olacaktır. Genel olarak bu toplantı salonları Altunizade, Beyoğlu, Bostancı, Levent, Şişli ve Altıntepe gibi noktalarda istenmektedir. Bu bölgelerin hem ulaşım açısından sorun yaratmaması hem de birçok firmanın çalışma alanlarının burada oluşu toplantı için doğru adresi oluşturmaktadır. Arabuluculuk görüşme ofisi olarak kiralanacak olan bu alanlara son derece uygun fiyatlar ödenebilir. Bu sayede her iki taraf en iyi şekilde ağırlanmış olurken ekstra masrafların da önüne geçilir.

Kamara Firması İle Özel Ofis ve Toplantı Salonları

Bu hizmeti alabilmek için uygun bir firma arayan kişiler genel olarak kararını Kamara firmasından yana kullanırlar. Firmalara sunulan bu hizmeti en kaliteli seviyede sunmasına rağmen fiyatları da çok uygun düzeylerde olan bu firma, her zaman ilk tercih olmaktadır. Firmanın internet sitesinden ya da şubelerinden iletişime geçilmesi durumunda kısa sürede işlemler tamamlanacaktır. Son derece ileri düzeyde sunulan sanal ofis hizmeti, toplantı salonları ve zaman geçirme alanları sayesinde Kamara firması her geçen gün müşteri sayısını ve itibarını arttırmaktadır.

İstanbul’da arabuluculuk görüşme ofisi kiralamak isteyen kişilerin direkt olarak Kamara firması ile görüşmesi ve en kısa sürede kiralama işlemlerini tamamlaması gerekir.