Medya
01 Oca 2018 11:48 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:54

Fikret Bila o isimlere böyle veda etti: "Vedalar hüzün yüklüdür"

Hürriyet'te yeni yıl öncesi birçok isimle yollar ayrılmıştı.Genel Yayın Yönetmeni Bila, yolları ayrılan isimlere teşekkür etti.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, geçtiğimiz günlerde gazete ile yolları ayrılan Fikret Ercan, Tufan Türenç, Gila Benmayor, Melika Karakartal ve diğer isimlere, köşesinde teşekkür etti.

İşte Bila'nın "Teşekkür borçluyuz" başlıklı bugünkü yazısı:

O listeye yeni isimler katılıyor; gazetemize yıllarca emek vermiş bazı arkadaşlarımızla yollarımız maalesef ayrılıyor. Daha doğrusu bazı arkadaşlarımız bayrağı yenilere devrediyor.

Yollarımızı ayırdığımız bu arkadaşlarımıza Hürriyet’in teşekkür borcu var. Meslektaşları olarak bizim ise gönül borcumuz var. Haklarını bir nebze olsun teslim edebilmek için isimlerini tek tek anmalıyız. İçlerinde kimler yok ki?

48 yıl boyunca Hürriyet’in yönetiminde görev yapmış Fikret Ercan.

Yazı İşleri’nin kıdemli ismi ve bir dönem yazarlık da yapan Tufan Türenç.

Ekonominin karmaşık dilini insan öyküleriyle bütünleştirerek kaleme alan Gila Benmayor.

Kelebek’teki yazılarıyla magazin meraklılarına farklı pencereler açan Melike Karakartal.

Hürriyet Ankara gazetesinin doğumundan bugüne kadar gelmesinde emeği olan, Ankaralıların sorunlarını şiirsel yazılarda dile getiren Yaşar Sökmensüer.

Polis adliye muhabirliğinin efsane ismi ve ödül rekortmeni Nurettin Kurt.

Vedalar hüzün yüklüdür.

Biz de hüzünlüyüz ama biliyoruz ki, bugün bize veda eden arkadaşlar da Hürriyet’in yeni başarılarını kıvançla izleyecek; gönülleri hep bizimle olacak.

Biz de yeniliklere adım atarken o arkadaşlarımızın gazetemize verdiği emeği, katkıyı hiç unutmayacağız. Onlar, Hürriyet’in anılar galerisinde özel yerlerini hep koruyacaklar.