Medya
24 Eki 2017 08:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:12

Fethullah Gülen'in yeni intihar saldırısı talimatı! Hüseyin Gülerce açıkladı!

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, bugünkü yazısında Fetullah Gülen'in yeni intihar saldırısı talimatı iddiasıyla ilgili ayrıntılar aktardı.

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Fetullah Gülen'in uçakla ya da helikopterle intihar saldırısı düzenleteceğini iddia etti.

Kasım ayında “bir şeyler olacak” diye fısıltılar dolaşıyor. Türk Cumhuriyetleri taraflarından bir “kahraman” gelip işi bitireceği söylentisi kulaktan kulağa yayılıyor.Peki sahiden Kasım ayında ne olacak? Bir dönem Gülen'in örgütünde kritik görevler üstlenmiş olan Gülerce, Star gazetesindeki köşesinde Gülen'in ne yapacağına dair ayrıntıları paylaştı.

KRİPTO ELEMANLARA YÖNELİK TALİMAT

(...)FETÖ elebaşı Gülen, 9 Ekim’deki konuşmasında açıkça helikopterler ya da uçaklarla intihar saldırısı yapılması, suikastlar düzenlenmesi mesajını verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda (13 Ekim 2017) buna değindi ve şöyle dedi:
“Bu gece Pensilvanya’dan tehditleri aldık. Uçaklar buraya saldırabilir. Helikopterlerle bize saldırabilirler. Arkadaşlarımızın herhangi birine karşı bir terör eylemi yapabilirler. Dua yapıyor. Nasıl dua ise! Beddua ile karışık...”
F. Gülen’in en son “yerde süründüğün yeter, ayağa kalk Sakarya” demesini, 15 Temmuz benzeri bir darbe girişimi talimatı olarak anlıyorum. Elbette silahlı kuvvetlerin bünyesinde kara-hava-deniz-jandarma koordineli bir kalkışma yapamazlar. Buna takatleri yetmez. Öyle bir imkân ve güçleri artık yok.
Ancak “helikopterle, uçakla saldırma” ifadeleri, hava kuvvetleri içindeki açığa çıkmamış kripto elemanlara yönelik bir talimat.
Kanaatimce F. Gülen bir intihar saldırısı talimatı veriyor. Zira “Hizmetin selameti için, bünyeye gelecek bir zararı önlemek için” gerekçesiyle FETÖ elebaşının, intihar etmeyi tavsiye ettiği bir sır değil. Söz konusu videoda kendi sesinden, “Allah nezdinde küfürden sonra en büyük günah intihar etmektir ama ben buna bile katlanmaya razıyım” dediğini görebilirsiniz.
PKK’ya 3500 TIR silah veren ABD, acaba FETÖ elebaşının kulağına da yeni şeyler fısıldıyor mu? Sayın Melih Gökçek kendisine yakışanı yaptı ve Türkiye'yi rahatlatan kararı verdi. Hayırlı olsun. Fitne ateşi söndü, kardeşlik kazandı."