Medya
22 Oca 2009 11:00 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:30

FERHUNDE YİNE ORTALIĞI KARIŞTIRACAK!.. İŞTE GELECEK BÖLÜMDE FERHUNDE VE LEYLA CEPHESİNDEKİ OLASI GELİŞMELER!..

Yaprak Dökümü'nün yeni bölümünde, Ferhunde'nin Levent'le kavgasından sonra aldığı karar, ortalığı karıştıracağa benziyor.

Ferhunde yine tehlikeli sularda yüzüyor


Yaprak Dökümü'nün yeni bölümünde, Ferhunde'nin Levent'le kavgasından sonra aldığı karar, ortalığı karıştıracağa benziyor.


Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yaprak Dökümü'nün dün akşam yeni bölümü ekrandaydı.


Evinde bir saldırıya uğrayarak hastaneye kaldırılan Ferhunde'ye en büyük desteği de sevgilisi ve patronu Levent vermişti. Başlangıçta bu saldırıyı Şevket'in yaptığı sanılsa da delil yetersizliğinden Şevket, ifadesi alındıktan sonra bırakıldı.


Bu arada Ferhunde'nin Oğuz'dan yüklü bir para aldığı ve bu parayla da oturduğu evi satın aldığını öğrenen Levent, Ferhunde'ye hesap sormak istedi. Ancak çift tartışarak ayrıldı.


Hemen tası tarağı toplayan Ferhunde hastaneden çıkarak ani bir kararla, Aslı'nın babasının teklifini kabul etti ve yine her zamanki oyununu oynadı. Levent'ten tamamen vazgeçen Ferhunde, Levent'i bırakması için kendisine teklif edilen parayı kabul etti ve ertesi sabah hesabına 500 bin TL para havale edildi.


Babasından haberi duyan Aslı, o anda odaya giren Leven'e "Ferhunde babamı dolandırmış" diyerek yine Ferhunde'nin sırrını ortalığa çıkarmış oldu.


Bu habere pek de şaşırmayan Levent ise Aslı ve babasına "Ben size benim işime burnunuzu sokmayın demiştim. Ferhunde kazançlı çıktı bu işten" diyerek dalgasını geçmeyi de ihmal etmedi.


Bu arada Ferhunde'yi adam tutarak darp ettiren kişinin de Aslı olduğu ortaya çıktı. Babası, Aslı'nın tuttuğu adamı parayla susturarak yurtdışına gönderdiğini söylerken kızına işin ortaya çıkması durumunda kayıplarının çok daha büyük olacağı uyarısını yapmayı da ihmal etmedi.

Ferhunde'yi tüm bu olaylardan sonra kötü tesadüfler bekliyordu. Yaman Bey ile buluşan Ferhunde, Levent ve Aslı ile karşılaşmaktan memnuniyetsiz bir şekilde mekanı terk ederken bindiği taksinin şoförünün Şevket olması da gecenin ikinci sürpriziydi. Final sahnesi olan ikilinin karşılaşması, daha sonraki günlerde yaşanacak kötü olayların da arefesiydi aynı zamanda.


Bir sonraki hafta, takside Şevket ile Sedef arasında gelişmekte olan bir ilişkiyi farkeden Ferhunde, bu kez oklarını yeniden fırlatacak ve boşanmak üzere olduğu Şevket'in bir kez daha aklını karıştıracak. Bakalım Ferhunde, bu kötü tesadüfle, Şevket ve ailesine başka ne gibi zararlar verecek?



LEYLA'NIN YALANLARI BOYUNU AŞACAĞA BENZİYOR


Bu arada, Oğuz'dan ayrıldıktan sonra kendisini zor toparlayan Leyla, Necla'nın eşi Cem'in doktor arkadaşı Nazmi ile arkadaşlığını ilerletmekte. Her ne kadar Oğuz tarafından takip edildiğinin farkında olmasa da Leyla'yı asıl zor duruma düşüren söylediği yalanlar olacak. Ancak tüm bu yalanların ışığında Nazım ve Leyla'nın aşkları da tam gaz ilerlemekte. Zor günler geçiren Leyla, içini ısıtan bu ilişkiye kendisini iyice kaptırmış görünüyor. Nazmi ise, Şevket'le konuşmasında henüz teklif etmese de niyetinin ciddi olduğunu ve Leyla'ya evlenme teklif edeceğini açıkladı.


Ailesiyle ilgili gerçekleri anlatmaktan çekinen Leyla, anne ve babasının yanında söylediği yalanlarla onları da oyununa ortak etti. Ali Rıza Bey, utancından sessiz kalmayı tercih ederken bir taraftan da içi içini yemeye devam ediyor. Hayriye hanımın her fırsatta Leyla ve Nazmi'nin ilişkisine çanak tutması da Ali Rıza Bey'i iyice germekte.


Bu arada, Nazmi'nin annesinin Leyla'yı sormak için Cem'in annesini araması da Leyla için zor bir sürecin başlangıcı olacaktı. Ancak Necla'nın ani gelişi karşısında Suzan hanım, Leyla ile ilgili gerçekleri müstakbel kayınvalideye aktaramadı. Cem'in babası ise, Necla'nın gelinleri olduğunu Suzan hanıma hatırlatarak konuştuğu her kelimenin dönüp dolaşıp kendilerini bulacağı uyarısını yaptı ve vurucu cümleyi kurdu: Sonuçta Leyla'nın kocasıyla kaçan bizim gelinimiz. Bu duyulursa asıl bizim için sorun olur!


Gelecek haftaki bölümde, Nazmi'nin işi ciddiye dökmesi üzerine Leyla'nın kalbi bir kez daha hızla atmaya başlayacak. Evlenme teklifiyle gelen Nazmi için adım adım Leyla'yı takip eden Oğuz, bir tehlike mi olacak? Leyla'nın kafası yeniden karışacak mı? Bu soruların yanıtını gelecek hafta hep birlikte göreceğiz.

Televizyon Gazetesi