Gündem
06 Eki 2016 11:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:35

Fenerbahçeli eski futbolcuya bıçaklı saldırı; durumu ağır!

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Önder Turacı'ya bıçaklı saldırı düzenlendi. Turacı'nın durumunun ciddi olduğu belirtiliyor...

Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın eski futbolcularından Önder Turacı, eski eşinin kardeşi tarafından bıçaklandı.

Milli futbolcunun durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

OLAY NASIL YAŞANDI?

Çocuklarının velayeti konusunda bir araya gelen Önder Turacı ve eşinin arasında tartışma çıktı. Önder'in eski eşi, daha sonra erkek kardeşini aradı. Olay yerine gelen erkek kardeş de Önder Turacı'yı sırt ve göğsünden bıçakladı. Polis, erkek kardeşi gözaltına aldı.

ÖNDER TURACI KİMDİR?

Erzincan'in Kemah ilçesinden Belçika'ya göç eden bir Türk işçi ailenin çocuğu olarak Liège kentinde dünya'ya gelen Önder Turacı, burada 1986'da henüz 5 yaşındayken, Club Ligue altyapısında futbola başladı. Burada 1995'e kadar oynadıktan sonra, Tilleur Liège'in genç takımına geçti. 1999 yılında Standard Liege takımına transfer oldu.

2004-2005 SEZONUNDA FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLDU

Burada kısa zaman içerisinde kendini tam anlamıyla gösterdi ve 2004-2005 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu. Çifte vatandaşlığı bulunan Turacı, önce Belçika Ümit Millî Takımında oynamış ve millî takım seçme yaşını geçirdikten sonra Türkiye Millî Takımı'nı seçmiştir.

TERİM KADROYA ÇAĞIRMIŞTI

FIFA'nın Bahamalar'ın başkenti Nassau'da düzenlediği kongrede çift pasaportlu oyuncuların millî takım seçme konusundaki yaş sınırlaması kaldırılması kararı ile Türkiye Millî Futbol Takımı'nın Ukrayna ile deplasmanda yapacağı özel maçın aday kadrosuna Fatih Terim tarafından çağrılmıştır.

2010'da Fenerbahçe'den ayrılmış ve Kayserispor'a gitmiş, ardından Temmuz 2011'de ise Mersin İdman Yurdu'yla sözleşme imzalamıştır.

EN SON BELÇİKA'DA OYNADI

35 yaşındaki Turacı, en son Belçika 3. Ligi'nde Seraing United'da forma giymekteydi.