Televizyon
22 Şub 2017 15:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Fenerbahçe Krasnodar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında bu akşam evinde Rus temsilcisi Krosnadar ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında Fenerbahçe, bu akşam saat 20.00’de Ülker Stadyumu’nda Krasnodar’ı ağırlayacak. Turun ilk karşılaşmasında deplasmanda vasat bir futbol ortaya koyan sarı-lacivertliler, maçı da 1-0 kaybetmişti. Son haftalarda Süper Lig’de de istediğini alamayan Advocaat’ın takımı, bu akşamki mücadeleyi kazanarak hem turu geçmek hem de taraftarlarına kendini affettirmek istiyor.

Fenerbahçe Krasnodar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Krasnodar maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe nasıl tur atlar?
Deplasmanda rakibine 1-0 kaybeden sarı-lacivertli takımın turu geçmesi için bu akşam oynanacak karşılaşmayı en az 2 farklı skorla kazanması gerekiyor. Eğer Fenerbahçe, Rus temsilcisini 1-0 mağlup ederse mücadele uzatmalara gidecek. Maç berabere veya tek farklı skorla biterse de sarı-lacivertliler UEFA Avrupa Ligi’ne veda edecek.

Skrtel takıma dönüyor
İlk maçta sarı kart cezasından dolayı forma giyemeyen Martin Skrtel, takıma geri dönüyor. bu akşam oynanacak karşılaşmada Teknik Direktör Dick Advocaat’ın görev vermesi halinde Slovak oyuncu da forma giyebilecek. Bunun yanında sarı kart ceza sınırında bulunan Volkan Demirel, Josef de Souza ve Hasan Ali Kaldırım Krosnadar maçında kart görmeleri halinde bir sonraki Avrupa mücadelesinde forma giyemeyecek.

Düdük Pawel Raczkowski
Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Krasnodar ile bu akşam oynayacağı karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Pawel Raczkowski yönetecek. Raczkowski'nin yardımcılıklarını Tomasz Listkiewicz ve Michal Obukowicz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Radosaw Siejka olacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında bu akşam Ülker Stadı'nda Rusya'nın Krasnodar takımıyla yapacağı maçla Avrupa kupalarındaki 216. mücadelesine çıkacak.

Avrupa kupalarındaki 42. sezonunu geçiren sarı-lacivertli ekip, bugüne dek yaptığı 215 maçta 80 galibiyet, 43 beraberlik ve 92 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 269 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde 319 gol gördü.

İç sahada 107. sınav

Fenerbahçe, taraftarı önünde Avrupa kupalarında 107. sınavını verecek. Sarı-lacivertliler, 13 Eylül 1959'da Macaristan'ın Csepel takımıyla yaptığı ve 1-1 sona eren ilk Avrupa kupası maçından bu yana iç sahadaki 106 maçta 54 galibiyet aldı. Fenerbahçe, sahasındaki 21 maçtan beraberlikle ayrılırken, 31 müsabakada ise rakiplerine yenildi. İç saha maçlarında rakip fileleri 157 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesindeki 116 gole engel olamadı.

Rus takımlarıyla 8. randevu

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Rus takımlarıyla 8. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek Rus takımlarıyla 7 kez karşı karşılaşan sarı-lacivertli takım, bu mücadelelerde 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu maçlarda 10 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 8 gole engel olamadı. İç sahada yaptığı 3 maçın ikisini kazanan, 1'inde de berabere kalan Fenerbahçe, Rus takımlarına karşı Kadıköy'de mağlubiyet yaşamadı.