Medya
23 Tem 2014 10:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:29

Fehmi Koru'dan operasyon yorumu; Ne kadar üzüldüğümü anlatamam!

Cemaate operasyonu değerlendiren Fehmi Koru "ne kadar üzüldüğümü anlatamam..." dedi.

Sürecin bu noktaya gelmesinde iki tarafın da payı olduğunu tekrar eden Gazete Habertürk yazarı Fehmi Koru, özellikle cemaat medyasında konumlanan ancak cemaatin faaliyetlerinde emeği olmayan "tipleri" sorumlu tuttu.

İşte Koru'nun yazısındaki ilgili bölüm:

ŞAHSEN NE KADAR ÜZÜLDÜĞÜMÜ ANLATAMAM

İşin bu noktaya varmasına şahsen ne kadar üzüldüğümü anlatamam...

O çevre içerisinde yer almış nice fedakâr insanın, dünyanın dört bir tarafında ülkemizin bayrağını dalgalandırmak için, hiçbir dünyevi karşılık beklemeden, ne kadar büyük çabalar gösterdiklerine yıllar içerisinde çok tanıklık ettim. Okul hizmetlerinin ilklerinden biri Arnavutluk’ta başladığında, atanan müdürün, eşiyle birlikte, öğrencilerin bütün ihtiyaçlarını karşılamak için ­­bulaşıkları bizzat yıkamaya kadar­ kendilerini heba ettiklerini gözlerimle gördüm.

ANLAMAKTA ZORLANIYORUM

Basit bir yanlış anlaşılma yüzünden çok gözyaşları döküldüğünü bilirim...

Gördüğüm ve bildiğim pek çok olumlu tavır ve davranışlar ile şimdilerde aynı çevreye yönelik iddiaların dayandığı tavır ve davranışları anlamakta zorlanıyorum.

HİZMETTE TEK BİR TUĞLASI OLMAYANLAR SEBEP OLDU

Hizmetlerde tek bir tuğlası bulunmayan, yokolup gitseler zerre kadar üzülmeyeceklerine inandığım tiplerin, o çevreyi zor duruma düşüren eylemleri, sözleri ve yazıları ile, onlardan etkilenen bazılarının aylardan beri sergiledikleri tuhaflıklar, bugünlere gelinmesinin bence en önemli sebebidir.

Konu artık yargının elinde. Umarım, üzüntümü daha da artıracak gelişmeler yaşanmaz.