Televizyon
24 Şub 2017 13:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Hindistan'da 'Fatmagül’ün Suçu Ne' sürprizi!

Ülkemizde izlenme rekorları kıran 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin senaryosunu Hintliler satın aldı.

Şimdiye kadar 'Muhteşem Yüzyıl', 'Ezel', 'Aşk-ı Memnu', 'Sıla', 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Binbir Gece', 'Adını Feriha Koydum', 'Kurtlar Vadisi' ve 'Karadayı' gibi pek çok dizi yurtdışında büyük bir ilgi ile izlendi ve hala da izlenmeye devam ediyor.

TÜRK OYUNCULARIN ÜNÜ SINIRLARI AŞTI

Türk oyuncuların ünü, Rusya, Hırvatistan, Dubai, Katar, Bulgaristan, Gürcistan, Pakistan, Bosna Hersek, İran, Kosova, Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Brezilya'ya kadar uzanmış durumda.



FATMAGÜL'ÜN HİNT UYARLAMASI YAPILACAK

Tabii buralarda diziler hep sadece dublaj yapılarak yayınlandı. Şimdi ise 2010'da yayınlanan 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinin Hint uyarlaması çekilecek. Hindistan'ın haber sitelerine göre Hindistan'ın ünlü oyuncusu Rajesh Khattar ve yedi yıl aradan sonra tekrar ekranlara dönen oyuncu eşi Vandana Sajnani dizide başrolü paylaşacak.

Meşhur tecaüz sahnesinin çekilip çekilmeyeceği sorusuna da yanıt veren Khattar, "Eşim kabul etti. Dizi orijinaliyle birebir aynı olacak" dedi.


Rajesh Khattar sosyal medya hesabından diziden bir sahne paylaştı

ORİJİNAL SENARYOYA SADIK KALACAKLAR

Dizinin adının Fatmagül olacağını söyleyen, projeyi hayata geçirecek olan Star Plus şirketi, yaptıkları işten oldukça umutlu. Çok popüler olacağına inanan yapım şirketi orijinal senaryoya sadık kalacaklarının da altını çiziyor.