Polemik & Kulis
01 Haz 2018 17:46 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:41

Fatih Portakal cephesinde sular durulmuyor! Bir açıklama daha

FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan arasındaki gerilim sürüyor

Fox Ana Haber bülteninde yapılan şehir hastaneleri haberi tartışmalara neden oldu. Gazeteci Fatih Portakal’ın sunduğu Fox TV’nin ana haber bülteninde, Mersin'deki şehir hastanesinin şehrin dışında olduğu ve hastaların 3 araç değiştirerek hastaneye ulaştıkları bilgisi verildi. Fatih Portakal da konuyla ilgili, "Bu iktidarın çok önem verdiği projeler şehir hastaneleri. 50 dakikalık mesafeye şehir hastaneleri kurmuşlar. Çok büyük kompleksler. İçeride yürürken kayboluyorsun" şeklinde eleştirilerini sıraladı.

Fox TV’nin haberinin ardından açıklama yapan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, “Mersin şehir hastanesi haberini birileri bunlara yaptırıyor. Bana da gelen bilgiler var” şeklinde iddiada bulundu. Bakan Elvan’ın bu iddiasının ardından dün sosyal medya hesabından açıklama yapan gazeteci Portakal, “Kalkınma Bakanı @lutfielvan yaptığımız #Mersin şehir hastanesi heberini birilerinin yaptırdığını, tezgah olduğunu söyleyip ‘bana da gelen bilgiler var’ dedi. O bilgiler neler? Yarına kadar göstermesini istiyorum. Aksi durumda iftira davası açıyoruz. Bilgisine...” şeklinde mesaj yazdı.



Portakal bugün attığı mesajlar da ise haberin arkasında durdu ve “bu akşam belgeleri ve hastanın kendi ağzından açıklamalarıyla ortaya koyacağız” dedi. Ayrıca Bakan Lütfi Elvan’ın iddialarıyla ilgili ise iftira davası açıldığını ifade etti.