Televizyon
12 Tem 2017 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:59

Fatih Belediye Başkanı Demir'den çok özel 15 Temmuz yayını!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, hain darbe girişiminin birinci yıl dönümüne özel bir Facebook yayını gerçekleştirecek.

Facebook üzerinden yaptığı canlı yayınlarda birbirinden önemli isimleri ağırlayan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, hain darbe girişiminin yıl dönümüne özel bir yayın gerçekleştirecek. Bu akşam izleyici ile buluşacak yayında konuk; darbe gecesinin sembol isimlerinden Hande Fırat, moderatör ise deneyimli televizyoncu Hakan Çelik.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, hain darbe girişiminin birinci yıl dönümüne özel bir Facebook yayını gerçekleştirecek. Bugüne kadar Süleyman Soylu, Ahmet Hakan, Talha Uğurluel, Sinan Engin ve Ahmet Çakar gibi kamuoyunun yakından tanıdığı bir çok ismi canlı yayınlarına konuk eden Başkan Demir, 15 Temmuz için de çok özel isimler seçti.

KONUK HANDE FIRAT

Mustafa Demir’in 15 Temmuz özel yayınında konuk, darbe gecesinin sembol isimlerinden biri haline gelen Doğan TV Ankara Temsilcisi Hande Fırat olacak. Darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Facetime uygulaması ile CNN Türk ekranlarına bağlayan Çelik, o geceye dair en özel anları Başkan Demir’in canlı yayınında anlatacak.

BU AKŞAM 21.00’DE

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde yapılacak yayında moderatör koltuğuna da deneyimli televizyoncu ve CNN Türk sunucusu Hakan Çelik oturacak. Bu dev buluşma bu akşam saat 21.00’de Mustafa Demir’in Facebook ve Twitter hesaplarından yapacağı canlı yayınla tüm izleyicilerle buluşacak.