Medya
12 Kas 2017 10:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:15

Fatih Altaylı'dan ünlü oyuncunun sevgilisine gönderme: "Devekuşu"

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Elçin Sangu'nun oynadığı filmde öpüşme sahnelerine dayanamayan sevgilisinin salonu terk etmesini köşesine taşıdı.

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı 'Mutluluk Zamanı' filminin galasında ilginç bir olay yaşandı. Filmdeki romantik öpüşme ve sevişme sahneleri başlamadan evvel, Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken sessizce salondan çıktı, o sahneler bitince de gelip yerine oturdu.

Fatih Altaylı da bugünkü köşe yazısında öpüşme sahnelerine dayanamayan sevgilisin salonu terk etmesini kaleme aldı.

Altaylı, "bir kadın oyuncunun sevgilisi olmak zor mudur?" sorusunu gündeme getirirken, öpüşme sahnesini "sen görmediğin zaman olmamış mı oluyor?" dedi.

Fatih Altaylı, Elçin Sangu'nun sevgilisi için şu ifadeleri kullandı: "En iyisi bunu ya bir iş olarak görecekseniz ve kafaya takmayacaksanız, yok eğer bunu gerçekten öpüşme olarak görüyorsanız o zaman bir oyuncuyla birlikte olmayacaksınız. Aksi takdirde kafayı yersiniz!"

İşte Altaylı'nın bugünkü yazısından "Devekuşu olmak" başlıklı o bölüm:

Bir kadın aktrisin sevgilisi olmak zor mudur?

Zor olma ihtimali hayli büyük.

Nereden mi anlıyoruz?

Elçin Sangu’nun rol aldığı bir filmin prömiyerinde, öpüşme sahnesi ekrana gelince, Sangu’nun sevgilisi “görmemek için” salonu terk etmiş, sahne bitince salona geri dönmüş.

Çok insani bir tavır.

“Niye çıktın kardeşim?” diyemeyiz.

Ama merak ettiğim şu.

Siz görmediğiniz zaman olmamış mı oluyor?

Peki o zaman sevgiliniz sette bu sahneleri çekerken ne yapacaksınız?

En iyisi bunu ya bir iş olarak görecekseniz ve kafaya takmayacaksanız, yok eğer bunu gerçekten öpüşme olarak görüyorsanız o zaman bir oyuncuyla birlikte olmayacaksınız.

Aksi takdirde kafayı yersiniz!