Magazin
17 Tem 2018 08:51 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:45

Fatih Altaylı'dan Mustafa Ceceli'ye tepki: Bedelini ödeyeceksin! Sen de, saz arkadaşların da!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Mustafa Ceceli'nin çok tartışılan görüntüleri kendisinin çekmediği açıklaması için demediğini bırakmadı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın izinsiz bir şekilde evlerinde çekilmiş görüntülerini velayet davasında kullanan ve bu görüntüleri medyaya sızdırdığı iddia edilen şarkıcı Mustafa Ceceli'nin, "Görüntüleri ben çekmedim, biri mail attı" açıklamasına tepki gösterdi. Altaylı, "Peki bunu gazetelerde reklam etme görevini de bir gazeteciye maille mi verdiler!" dedi.

Eski eşi Sinem Gedik ve şarkıcı İntizar’la ilgili mahkemeye görüntü kayıtları verdiği ve sonrasında da basına sızdırdığı iddia edilen şarkıcı Mustafa Ceceli hakkında çok sayıda paylaşım yapıldı. Kendisine yöneltilen suçlamaların haksız olduğunu söyleyerek görüntüleri kendisinin sızdırmadığını öne süren Ceceli, eski eşi tarafından bir süre sonra yalanlandı.

"Yaptığı rezaletten sonra açıklama yapmış" diyerek köşesinde Ceceli'nin, "Eşimin mahrem görüntülerini ben çekmedim. Tanımadığım birisi bana mail atmış” sözlerine yer veren Altaylı, "Biz de salaktık yedik" ifadesini kullandı.

"Gazetelerde reklam etme görevini..."
Öte yandan Altaylı, "Bak Ceceli kardeş, bunu sen bile yemezsin biz nasıl yiyelim. Öyle olmadığını hepimiz bal gibi biliyoruz da, de ki öyle. Peki bunu gazetelerde reklam etme görevini de bir gazeteciye maille mi verdiler!" sözlerini kaydetti.

Söz konusu haber ilk Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'nun köşesinde basına yansımıştı.

“Mustafa Bey, biz özel hayatın gizliliğini ihlal ettik"
Ceceli'nin avukatları tarafından, “Mustafa Bey, biz özel hayatın gizliliğini ihlal ettik. Aman toparlayalım da, başımıza iş gelmesin” diyerek uyarılmış olabileceğini yazan Altaylı, "Belli ki, bu rezalette seninle birlikte avukatların işe uyandı ve seni uyardı. Şimdi sen de toparlamaya çalışıyorsun" dedi.

Altaylı, bugün yayımlanan yazısında Mustafa Ceceli'ye ilişkin eleştirilerde bulunarak ayrıca şunu yazdı:

"Ama merak etme. Türk Adaleti salak değil. Bu yaptığın rezilliğin, eski eşinin yatak odasını izlemenin bedelini ödeyeceksin. Sen de, saz arkadaşların da!"

Ne olmuştu?
Şarkıcı Mustafa Ceceli, 1.5 yıl önce boşandığı eşine karşı açtığı velayet davasının dosyasına Sinem Gedik ile İntizar'ın izinsiz bir şekilde elde edilen ve evlerinde çekilmiş görüntülerini eklemiş; dava dosyasına girmesinin ardından bu görüntülerin büyük bir kısmı basına sızmıştı.

İzinsiz ve yasadışı şekilde elde edilen görüntülerin basına sızmasının ardından İntizar'ın birlikte çalıştığı Poll Production haberleri 'şaşkınlık ve üzüntüyle okuduklarını' belirterek şarkıcıyla hiçbir bağları kalmadığını açıklamıştı. Şirketin sahibi Polat Yağcı, gelen tepkilerin ardından ise şu açıklamayı yapmıştı:

"Sanatçımız İntizar'la yollarımızı ayırma sebebimiz kişisel tercihleri ya da özel hayatı değildir. Şirket ilkelerimiz kişisel tercihlerinden uzak, dürüstlük  ve güven üzerine kurulmuştur. Mustafa Ceceli'nin boşanma sürecinden itibaren gündeme gelen bu konuda sanatçımız İntizar defaatle bizleri yanlış yönlendirmiş ve sanatçı/yapımcı şirket arasında zaruri olan dürüstlüğün korunması ilkesini temelinden sarsmıştır. Bu sebeple profesyonel ilişkimiz sonlandırılmıştır."

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu ise İntizar ile Gedik'in görüntülerinin yasadışı ve izinsiz bir şekilde sızdırılması, öncesinde de velayet davasına konu edilmesinin ardından "Yılın skandalı sonunda patladı" yorumunda bulunmuştu.

Semercioğlu, gelen tepkilerin ardından bugünkü yazısında Ceceli'nin eski eşine ve çocuğunun annesine yaptığını çok ayıp ve yakışıksız bulduğunu belirterek, "Ben bu olayda önce ve sonuna kadar küçük Arın’ı savunuyorum. Sonra İntizar’ı... Ardından da Sinem’i... Ceceli’yi hiç savunmuyorum" dedi. Olayın 'haber' değeri olduğu değerlendirmesinde bulunan Semercioğlu, "Sinem Gedik bir kadınla değil de erkekle ilişki yaşasaydı yine “skandal” başlığını atacak mıydın" sorusuna da şu cevabı verdi:

"Kesinlikle evet. Çünkü bu haberde skandal olan iki kadının yakınlaşması değil, olay sırasında evde çocuğun olduğu iddiası. Ve Ceceli’nin, çocuğunun annesinin görüntülerine dayanarak dava açması. Bunlar skandal değilse neden 3 gündür Türkiye bu olayla çalkalanıyor?"

Yaşananların ardından sosyal medyada çok sayıda kişi İntizar ve Sinem Gedik'e destek çıkarken; Mustafa Ceceli'ye ise tepki gösterdi.