Medya
23 Oca 2018 08:19 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:57

Fatih Altaylı Ahmet Hakan'ı topa tuttu: Orada atari mi oynuyorlar beyefendi?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Ahmet Hakan'ın iki konuda saçmaladığını belirtti.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşesinden Ahmet Hakan'ı yerden yere vurdu.

Ahmet Hakan'ın dünkü yazısında yer alan "Genelkurmay Başkanı’nın operasyonu yönetirken çekildiği yerde teknoloji yoktu" ibaresine kafayı takan Fatih Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu konusunda da Hürriyet yazarını eleştirdi..

Fatih Altaylı "Benim bu saçmalıklara vereceğim iki yanıt var" diyerek başladığı yazısında şu ifadeleri kullandı "Ahmet Bey, orada atari oynamıyorlar. Hollywood filmlerindeki havalı komuta manzaralarını yaratmaya çalışmıyorlar. Ciddi bir iş yapıyorlar. Bin Ladin’in ele geçirildiği operasyonu izleyen ABD Başkanı ve komuta heyetinin görüntülerini gördün mü bilmiyorum. Tahta bir masa üzerindeki eski bir ekranın başındaydılar. Film çevirmiyorlar, ciddi bir iş yapıyorlar. Senin zannettiğin gibi “hava atmıyorlar”.

Fatih Altaylı'nın bugünkü yazısından bir bölüm:

SAÇMALAMA ÖZGÜRLÜĞÜ


GENELKURMAY Başkanı’nın operasyonu yönetirken çekildiği söylenen görüntüleri Ahmet Hakan Beyefendi “beğenmemiş”.

Diyor ki: “Bu fotoğrafta teknoloji eksik.”

Diyecek iki kelamım var bu “zırca” ya.

- Ahmet Bey, orada atari oynamıyorlar. Hollywood filmlerindeki havalı komuta manzaralarını yaratmaya çalışmıyorlar. Ciddi bir iş yapıyorlar. Bin Ladin’in ele geçirildiği operasyonu izleyen ABD Başkanı ve komuta heyetinin görüntülerini gördün mü bilmiyorum.

Tahta bir masa üzerindeki eski bir ekranın başındaydılar. Film çevirmiyorlar, ciddi bir iş yapıyorlar. Senin zannettiğin gibi “hava atmıyorlar”. Bu bir....

- Gelelim ikiye. Niyeyse Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirmişsin, harekâtın başladığı gün Almanya’da düzenlenen bir toplantıya katıldı diye. TBMM’de Afrin harekâtıyla ilgili özel bir oturum vardı da Kemal Kılıçdaroğlu ona katılmayıp Almanya’ya mı gitti? Afrin harekâtı başladı diye sen tavla partilerine ara mı verdin!