Gündem
10 Şub 2015 12:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:02

Hakan Şükür'den bomba cemaat tweetleri!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'paralel yapı' olarak nitelediği Gülen Cemaati'nin PKK'dan daha çok Türkiye'ye zarar verdiği yönündeki sözlerine Hakan Şükür'den yanıt geldi.

İstanbul Milletvekilli Hakan Şükür, Twitter'da gazete manşetleriyle daha önceden PKK'nın yaptığı katliamları hatırlattı. Şükür, "PKK gibi 40 bin bu ülke insanının kanını elinde taşıyan bir örgütü sevimli göstermeye çalışacak kadar mı..." diye sitem etti.

Eleştirilerini sürdüren Hakan Şükür, "PKK'ya bu kadar mı el mahkum durumu söz konusu. Burası yeni değil, Büyük Türkiye Cumhuriyeti. Gerçek paralel devlete muhabbet beslemek. Allah ayırmasın o zaman ne diyelim" dedi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “paralel yapı” dediği cemaate yönelik, “Bugün PKK terör örgütü bile uluslararası camiada bunların Türkiye’ye verdiği zararı vermemiştir. Bunlar uluslararası camiada uluslararası parlamentolarda, devlet başkanlarıyla, şunlarla bunlarla her türlü kirli ilişkiler içine girerek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kötüleme gayreti içindeler. PKK bunların bu yolunu denemiyor. Onların denediği yol silahlı eylemler” demişti.