Gündem
09 Ara 2016 16:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:14

Facebook'tan yeni özellik!

Facebook, Snapchat'ten aşina olduğumuz bir özelliğe daha gözünü dikti; hatta kullanıma sundu bile!

Bunun etkileri nasıl olacağını zaman gösterecek fakat, sosyal dev Facebook bir şekilde Snapchat'i kopyalamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yine Facebook tarafından eklenen bazı özelliklerin açıkça Snapchat esintili olduğu fark edilmişti. Facebook'un en yeni özelliği de yine benzer bir trendi takip ediyor.

Facebook, Kamera Efektleri Platformu adını verdiği bu araçla kullanıcıların profil fotoğrafları ve videoları için kendi çerçevelerimi oluşturmalarını olanaklı kılıyor. Diğer yandan elbette her istediğiniz şeyi artık sayfanızda yayınlamanız pek de mümkün olmayabileceğinden bu oluşturduklarınızın yayınlanmadan önce Facebook tarafından onaylanması bekleniyor.

Bu yeni araç sadece bireysel kullanıcılara yönelik de değil. Zira kuruluşlar ya da örneğin bir parti ya da düğün gibi bir etkinlik planlayan gruplar da bu özellikten yararlanabilirler. Bununla birlikte Snapchat'in sunduğu özel Geofilter'lar gibi burada da kullanıcıların çerçevelerini başkalarının kullanması mümkün. Bütün yapmanız gereken Facebook hesabınızda oturum açmak ve bu sayfadaki adımları takip etmek.