Televizyon
04 Mar 2015 11:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:06

Maceracı'ya 15. yılında kuzulu pasta

Anadolu'nun mutfak kültürünü ekrana taşıyan Samanyolu TV'nin sevilen gezi eğlence programı Maceracı, 15.yılını geride bırakıyor.

Anadolu'nun mutfak kültürünü ekrana taşıyan Samanyolu TV'nin sevilen gezi eğlence programı Maceracı, 15.yılını geride bırakıyor.

Keyifli sunumu ve kendine has tarzıyla bazen komik haberlere bazen de skeçlere dahi konu olan Maceracı programının sunucu Murat Yeni, yıllar önce motor üzerinde başladığı Anadolu yolculuğunun 15. yılını kutluyor.



Geçtiğimiz yıl boyunca 33 farklı il ve ilçeyi ziyaret eden ve her gittiği yerin kendine özgü yöntemlerle hazırlanan lezzet çeşitlerini renkli sohbetler eşliğinde ekrana getiren Murat Yeni, bu akşamki Konya bölümüyle izleyenlere 15 yıldır gezdiği yörelerden kesitler sunacak. Murat Yeni'yi şaşkına çeviren lezzetlerin olduğu bölümde Ereğlili ustaların hazırladığı ve içinde kuzu dekorlarının da olduğu maceracı ekibini figürize eden özel pasta sürprizi de yer alıyor.



Güler yüzü, keyifli sohbeti eksik olmayan Anadolu insanının hikayelerini ve başına gelen birbirinden ilginç maceralarını ekrana getiren Murat Yeni'ye özel nostaljik bir video da hazırlandı. Murat Yeni'nin programa ilk başladığı yıllardan görüntülerin olduğu klipte 15 yıla sığdırılan dopdolu bir yolculuğun hikayesi anlatılıyor.