Reklam PR
07 Eki 2016 10:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:35

!f İstanbul'un reklam filmine Kristal Elma Ödülü!

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 2016 reklam filmi, 25. Kristal Elma Reklam Ödülleri’nde “Kültür ve Sanat, Spor, Hobi” dalında En İyi Reklam seçildi.

Bu yıl 15. yaşını kutlayan !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin “!f İstanbul Birleştiriyor!” temalı 2016 kampanyasının yüzü olan Reklam Filmi, 25. Kristal Elma Reklam Ödülleri’nden ödülle döndü. “Kültür ve Sanat, Spor, Hobi” dalında Kristal Elma Ödülü’nün sahibi olan “!f İstanbul Birleştiriyor!”, başlangıçta birbirine mesafeli duran bir grup insanın bir dış sesin yönlendirmesiyle yakınlaşması ve sonunda birleşmesini konu alıyordu.

Yaratıcı yönetmenliğini Ayşe Bali’nin üstlendiği, yaratıcı ekibinde Kerim Gürsel, Sezer Üstungel ve Resul Geniş’in yer aldığı “!f İstanbul Birleştiriyor!” filmi, Cansu Boğuşlu yönetmenliğinde ve Tamer Üner yapımcılığında, SPARK Film Collective tarafından çekildi. Ayşe Bali’nin seslendirdiği filmin görüntü yönetmenliğini David Griffiths, müziklerini Tufan Aydın üstlenirken, post prodüksiyonu MOJO tarafından yapıldı.

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 17.si ise, 16-26 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul’da, 2-5 Mart 2017 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek.