Ezgi Mola: Kilolu olunca başrol vermiyorlar!

Oyuncu Ezgi Mola, Antalya Akra’da düzenlenen AkraTalks’a konuk oldu. Zayıflayınca başrol oynamaya başladığını anlatan Ezgi Mola, “Kilolu olunca ancak başrolün arkadaşı oluyordum” dedi

Ezgi Mola: Kilolu olunca başrol vermiyorlar! - Sayfa 1

Oyuncu Ezgi Mola, Antalya Akra’da düzenlenen AkraTalks’a konuk oldu. Zayıflayınca başrol oynamaya başladığını anlatan Ezgi Mola, “Kilolu olunca ancak başrolün arkadaşı oluyordum” dedi

123
Ezgi Mola: Kilolu olunca başrol vermiyorlar! - Sayfa 2

Ezgi Mola AkraTalks’taki konuşmasıyla herkesi kahkahaya boğdu. Ezgi Mola'ya 'Neden kilo verdin?' diye sorulunca o da şöyle cevap verdi: “Ne zaman zayıfladım, çok sevilen başrolleri de oynamaya başladım. Yoksa kimse bana 76 kiloyken ‘Bu kız çok tatlı’ deyip başrol vermemişti. İşte ben o kiloda olunca başrolün anca arkadaşı oluyorum, yine arkadaş oynarım hiç öyle bir derdim yok ama istiyorum ki ara sıra da başrolde olayım.

223
Ezgi Mola: Kilolu olunca başrol vermiyorlar! - Sayfa 3

"SIVA ÇEKMEYİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM" Konuşmada yer alan oyuncunun yakın arkadaşı Enis Arıkan, Ezgi Mola için “Gece 22.00’de ev süpürür, yer siler, çok titizdir” dedi. Bunun üzerine de Ezgi, “Evet titizim. Evimde köpeklerim var, o yüzden sürekli temizlik yapıyorum. Annem bana ‘Oyuncu olmasan kusursuz bir temizlikçi olurdun’ der hep. Bir de garip meraklarım var hayatta. Sıva çekmeyi öğrenmek istiyorum mesela, ‘Fayans ustası olsam çok müthiş olur’ diye düşünüyorum” diyerek izleyicileri güldürdü.

323
Ezgi Mola: Kilolu olunca başrol vermiyorlar! - Sayfa 4

"SENARYO YAZAMIYORUM DİYE ÇOK ÜZÜLÜYORUM" Ezgi Mola sohbet sonunda tüm açıklığıyla bir üzüntüsünü de katılımcılarla paylaştı. “Senaryo yazamıyorum diye çok üzülüyorum. Keşke yazabilsem, anlatabilsem. Meryl Streep’in ‘Şüphe’ filmi gibi bir filmde oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Olacağına inanarak yaşıyorum ama olmazsa bu umutla öleceğim, kaydedin bunu. İşimi çok seviyorum ve dünyada hiçbir şeyin imkansız olmadığını düşünüyorum” dedi.

423