Polemik & Kulis
04 Nis 2007 12:01 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:47

EVLİYİMAMAUYGUNUM.COM'U ZABITA-İ AHLAKİYE TİM'İ BASTI!..EVLİ ÇAPKINLAR PANİK YAŞIYOR!..30 BİN KİŞİNİN KİMLİK BİLGİLERİ DEŞİFRE EDİLECEK!..

Evli oldukları halde yatak arkadaşı arayanların buluştuğu www.evliyimamauygunum.com internet sitesinin yayını, Zâbıta-ı Ahlâkiye Operasyon TIM"i taarfından durduruldu. 30 bin kişinin kimlik bilgileri deşifre edilecek.

Evli oldukları halde yatak arkadaşı arayanların buluştuğu www.evliyimamauygunum.com internet sitesinin yayını, beyaz şapkalı hacker ekibi Cyber-Warrior tarafından 29 Mart'ta durduruldu. Bir ayda 30 bin kişinin üye olduğu sitenin tüm bilgilerini Cyber Warrior ekibi yakında teşhir edecek


"Dünya'nın çivisini biz çıkarmadık, biz geldiğimizde çivi çıkmıştı. Biz sadece çıkmış çivi ile oynuyoruz" sloganıyla www.evliyimamauygunum.com sitesinde tanışan ve yatak arkadaşı olan binlerce insana cevap, Cyber-Warrior'dan geldi. Internet üzerinden ahlaki değerlere ve inançlara karşı yapılan çirkin saldırılara sessiz kalmayan Cyber-Warrior, ahlaksız sitenin yayınını bir daha kullanılamayacak şekilde durdurdu. Cyber-Warrior, sitenin sloganına da güzel bir cevap verdi: "Biz de geldik o çiviyi çakıyoruz" Cyber-Warrior İstihbarat Grup Yönetmeni, uzun bir süre takip ettikleri siteyi 20 günlük bir operasyonla hack ettiklerini belirtti. İstihbarat Grup Yönetmeni, 13 profesyonel güvenlik uzmanından oluşan "Zâbıta-ı Ahlâkiye Operasyon TIM"inin tüm verilerini ele geçirerek tamamen yayınını durdurduğu siteye bir ayda 30 bin kişinin üye olduğunu vurguladı.

KADINLAR ÇOĞUNLUKTA

Üyeler arasında kadınların çok büyük yer tuttuğunu anlatan yönetmen, "Böyle iğrenç bir hizmet veren siteyi yayından tamamen kaldırmayı kendimize görev bildik. Sadece bu iş için özel bir ekip görevlendirdik. Tüm site "Database"i elimizde. Tüm üyeleri yakında teşhir edeceğiz. Örf ve adetlerimizle bağdaşmayan tüm girişimleri durduracağız" dedi. Sitenin durdurulma yöntemi tamamen Cyber-Warrior ekibine ait özel bir yöntem.

"KARA LİSTEYE EKLE"

8 kişilik istihbarat birimi tarafından bu tür sitelere yönelik çalışmalar yapılsa da Cyber-Warrior, tüm sitelere ulaşamıyor. Ekip, www.cyber-warrior.org adlı internet sitesinde ziyaretçilerinden "Kara Listeye Ekle" bölümüne şikayetlerde bulunmalarını bekliyor. Buraya eklenen siteler ekibin "Fetva Kurulu"nda değerlendiriliyor. Kötü olarak adlandırılan siteleri hack etmek için ekip görevlendiriliyor.