Magazin
17 Mar 2018 11:23 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:05

Evliliklerini Facebook'tan duyurmuşlardı...Sadece iki yıl sürdü!

Oyuncu Gonca Vuslateri, sevgilisi Edip Burak Ertoğan ile 2015 yılında nikah masasına oturmuştu.

2016 yılının ilk günü bir süredir birlikte olduğu Edip Burak Ertoğan ile sürpriz bir şekilde evlenerek dikkatleri üzerine çeken oyuncu Gonca Vuslateri yine sürpriz bir şekilde boşanma kararı aldı.

Ertoğan’la olan evliliğini sadece iki yıl sürdüren oyuncu Gonca Vuslateri son zamanlarda yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adeta hayatında sorunlu bir dönem geçirdiğini gözler önüne seriyordu.



Yurtdışında evlendiği sevgilisiyle 2018’in Mart ayında ayrılık kararı alan oyuncu bu kararını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. İşte Gonca Vuslateri’nin boşanma açıklaması:



EVLİLİKLERİNİ FACEBOOK’TA DUYURMUŞLARDI

Ses mühendisi Edip Burak Ertoğan, Facebook hesabından ilişki durumunu Gonca Vuslateri ile “evlendi” olarak güncellemiş, Vuslateri’nin sayfasında da görülen bu güncelleme yüzlerce beğeni almıştı.Yılbaşı tatili için Phuket'te giden aşıklar, 31 Aralık gecesi gizlice evlendi. Vuslateri, “Evet, evlendim. Ortada bir ton negatif mevzu varken düğün yapmayacağımı söyledim. Mutluluğu yaşamayı feda edeyim ama kendim mutlu olayım. İstanbul'a dönünce 5-6 kişinin katılacağı sade bir kutlama yapacağım. Kutlama Atilla Özdemiroğlu'nun dizinin dibinde olacak” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.