Televizyon
15 Nis 2015 12:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:28

Esra Erol'u çileden çıkaran söylenti: Bu da size kapak olsun!

Fox TV'nin sevilen programı "Esra Erol'la"daki damat ve gelin adaylarının cast olduğu iddiası ünlü sunucuyu çileden çıkardı...

Hafta içi her gün 16.30 da yayınlanan Esra Erol'la programında bugün yine gündem dopdoluydu.
İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği program da yaşanan olayların gerçek olduğu, her gün canlı yayında gündeme getirilmesine rağmen, herkesin aklında gelen konukların bir şirketin elemanları yani cast olduğu oluyor.

GELİRSE GELİR, GELMEZSE KENDİ BİLİR

Bu iddiaların doğru olmadığını her fırsatta dile getiren Esra Erol damat adaylarından Hayrettin Bey'e çarpıcı bir örnekle anlattı:

"Annemin çok yakın genç kızlık arkadaşı Hayrettin abiyi çok beğeniyormuş . Annem dedi ki 'Esra ne yaparız' dedi. 'Sen' dedi, '... Hayrettin'in telefonunu al' dedi bana... Sanki programı ben sunmuyorum. 'Numarasını al Nurşen'e ver. Onlar arkada görüşsinler telefonla... Bir gün de buluşsunlar' dedi... 'Baktılar oluyorlar mı, programa çıkarlar' dedi.

'Ne diyorsun be' dedim... Yok öyle bir şey. 'En fazla yayın öncesi, ekibin de dahil olduğu telefonda konferans görüşmesi gerçekleştirmek. Bu şekilde gelirse gelir, gelmezse kendi bilir.' dedim.

BU DA SİZE KAPAK OLSUN

Sözlerine devam eden Esra Erol şunları anlattı: "Evet sevgili izleyiciler biz burada cast yapıyoruz. Ailemizde tanıdığımız bildiğimiz insanlarla baş göz ediyoruz. Bu da size kapak olsun. Çok kasıyoruz yani... Çevremizi cast olarak kullanıyoruz. Hepimiz castınz, Ben de cast'ım..."