Televizyon
26 Kas 2016 15:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:41

Esra Erol'da yeni dönem: Aşk artık 'engel' tanımayacak!

İzdivaç programlarının öncüsü Esra Erol, "Aşk Engel Tanımaz" ile artık engellileri de ekranda evlendirecek...

Evlenmek isteyen engelli adaylar artık Esra Erol’da buluşuyor. Programa gelen engelli adayların başvurularını değerlendiren Esra Erol, ekranda yeni bir çağ başlatıyor.

Esra Erol, bu yeniliği "Bedensel, işitme, görme engelli olan, Otizmli olan, fakat bu engellerine rağmen hayatta kendi başına ihtiyaçlarını karşılamayı bilen bireylerimizi de artık evlendirmek istiyorum" diye duyurdu.

GÖNLÜNÜ AŞKA AÇAN HERKESİ BEKLİYORUM

"Şimdiye kadar birçok başvuru alıyordum artık onların da sesi oluyorum" diyen Esra Erol şöyle devam etti:

"Toplumumuzdaki bu bireyler kadar, aileleri de onların bir yuva kurduklarını, bir hayat inşa etmek için arkadaş edinmeye çalıştıklarını görmek istiyorlar. Bu yüzden engeli olan ama aşka gönlünü açan herkesi programa bekliyorum."



EKRANA ÇIKMAK İSTEMEYENLERE ÖZEL KULİS

Evlenmek isteyip de ekrana çıkmak istemeyen engellilerin de olabileceğini belirten Esra Erol, "Onlar için de ekran arkasında bir kulis hazırlığımız olacak ve orada ekrandan uzakta görüşüp birbirlerini tanıyabilecekler." dedi.

ZUHAL, SEDA HADİ SİZ DE YAPIN!..

"Aşk Engel Tanımaz" adayları için hiçbir kuralı olmayacağını istedikleri herkesle görüşüp tanışabileceklerini ifade eden Esra Erol, "Ekranda yer alan her programın kendine özgü bir formatı var biliyorum. Ama şimdi diğer programcı arkadaşlarımdan bir ricam var 'Aşk Engel Tanımaz'ı sizler de uygulayın, taklit edin. Böylelikle kalbinde engeli olmayan insanları buluşturalım onların da mutlu yuvalar kurmasına yardımcı olalım" çağrısı yaptı.