Polemik & Kulis
18 Mar 2017 13:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:33

Esra Erol o yazıya 'sessiz kalmadı', Cengiz Semercioğlu'na 'kapak' yaptı! (Medyaradar/Özel)

Hürriyet'in Kelebek eki yazarı Cengiz Semercioğlu, "Bu çamurla yaşayamam" diyen sunucu Esra Erol'a tepki göstermişti. Ünlü sunucu Esra Erol'dan Semercioğlu'na cevap gecikmedi.

Uzun süredir ülke gündemini meşgul eden ve aldıkları şikâyetlerle sürekli haberlerde kendisine yer bulan evlilik programları için hükümetin harekete geçtiği, evlilik programlarını yasaklayacak Kanun Hükmünde Kararname (KHK) için hazırlıklar başladığı iddiası ortalığı karıştırdı.

ESRA EROL: BEN O ÇAMURLA YAŞAYAMAM

Esra Erol, evlilik programlarının kaldırılması yönündeki haberlere canlı yayında yanıt vererek, "Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam" dedi.

Erol, şöyle konuştu:

“Vallahi efendim, kaldırın bu programları siz de kurtulun, ben de kurtulayım. 10 yıldır ekrandayım 10 yıldır bu programı yapıyorum ve bir yere taşımaya çalıştım. Çok emek verdim, bir çocuğu büyüttüm... Ama son 2 yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkarttı.

BEN ONURSUZ BİR İNSAN DEĞİLİM

"Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapıcam, ondan sonra... Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim vicdanım, benim şerefim, yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim. Kazanacağım paradan daha da önemli. Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam.”

SEMERCİOĞLU: YA İŞİ BIRAK YA SESSİZ KAL

Hürriyet'in Kelebek eki yazarı Cengiz Semercioğlu ise bugünkü köşe yazısında Esra Erol'a sert çıktı. "Kimse silah zoruyla sana bu programı yaptırmıyor. Bu tartışmalar yeni değil ki. Bu kadar nefret ettiysen işten, keşke sezon başında sözleşmeni uzatmasaydın, 'Ben bu işi yapmak istemiyorum' deseydin" diyen Semercioğlu, "Günlük 80-100 bin lira para kazanıyorsunuz, sonra kalkıp yok 'Bu işi yapmayacağım', yok 'Çamurla yaşayamam' falan diyorsunuz. Lütfen yapma Esra. Ya işi bırak ya sessiz kal" ifadesini kullandı.

HEM TV YAZARI, HEM TV YAPIMCISI, NASIL OLUYORSA! 

Ünlü sunucu Esra Erol'dan Semercioğlu'nun bu sözlerine jet ve 'anlamlı' bir yanıt geldi.
Cengiz Semercioğlu'nun bir taraftan Star TV'de Duymayan Kalmasın, Show TV'de Gelin Evi programlarının yapımcılığını yürütürken diğer taraftan Hürriyet'in Kelebek ekinde tv yazarlığı yapmasını ima eden Esra Erol, " Niyet okuyanlar, hayatı okuyamazlar. Hele beni hiç okuyamazlar. Onlara ilim irfan dilerim. Bir de bir taraftan tv yapımcılığı diğer taraftan tv yazarlığı yapanlar var. Nasıl oluyorsa! Onlar zaten ne söylese boş". dedi.