Televizyon
20 Ağu 2017 15:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:04

Eşkıya dizisinde flaş ayrılık! Hangi ünlü oyuncu veda etti?

Ünlü oyuncu, dizinin yeni sezonunda yer almayacağını açıkladı.

atv'nin reyting rekortmeni fenomen dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın oynadığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geçen yıl kadrosuna Meryem Uzerli de katılmıştı.

İstanbul ile Almanya arası mekik dokuyan Meryem Uzerli, bu sezon kadroda olmayacak. Yaz başından beri sekiz dizi senaryosu okuduğunu söyleyen Uzerli, "Ocak ayına kadar bir şey yapmayı düşünmüyorum. Ocak'ta yeni bir diziyle ekranda olacağım" dedi.

Dizinin ekibine duygusal sözlerle veda eden Uzerli, “Sevgili Suzi , Seni Cok özliycegim. Güclü , Komik , zeki bir insandin. Senin icin 15 bölüm yazilmis bir hikaye malesef devam etmiyor. Vedalasmak zor fakat hayat bizi hatralar ile de mutlu edebilir Sende bana her oynadigim karakter gibi bir sey ögrettin, tesekkür ediyorum suzan suzi… Bende senin gibi bu dünyada sadece bir misafirim kurallar bu – Cok sükür seninle tanistim Ve tesekkür ediyorum mükemmel #edhoekibe.#edho ekip derken sadece dizi ekip degil – sizi seyirci olarak da diyorum” dedi.