Televizyon
23 Haz 2017 13:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:56

Ertuğrul Özkök canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! "Çok dokundu bana..."

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, CNN Türk yayınında PKK tarafından şehit edildiği iddia edilen Necmettin öğretmen için gözyaşı döktü.

PKK'lı teröristler tarafından Tunceli-Pülümür karayolunda aracı yakıldıktan sonra kaçırılan 23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehit edildiği iddia edildi. Tunceli Valiliği ise olayla ilgili herhangi bir bulgunun olmadığını duyurdu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Ertuğrul Özkök de bu sabah CNN Türk ekranlarında katıldığı programda Necmettin öğretmenle ilgili düşüncelerini paylaştı. Özkök, konuşuruken gözyaşlarını da tutamadı. İşte Özkök'ün duygusal konuşması:

"Bu sabah beni ağlatan haber bu oldu. Her çocuk ilkokul öğretmenini hiçbir zaman unutmaz. Sabah o çocuğunr esmini görünce o kadar duygulandım ki. Biz Çalıkuşu romanıyla büyüdük. Çalıkışu Feride kendi isteğiyle Anadolu'ya gidip çalışan bir öğretmen. O çocuğun resmine baktım. Yani çok dokundu bana. Emin ol çok dokundu.

"BEBEK KATİLİYDİLER ŞİMDİ ÖĞRETMEN KATİLİ OLDULAR"

PKK'nın en aşağılık karakteri burada ortaya çıkıyor. Bir zamanlar köylerde bebekleri öldürüyorlardı. Şimdi öğretmen katili olarak geçiyorlar. Allah onlara öbür dünyada ne ceza verilecekse en ağırını versin tek isteğim bu.

"ÖCALAN KENDİSİ UNUTUYOR"

Nasıl öldürülür bir öğretmen ya. Bunun amacı nedir? Orada Kürt çocukları eğitim almasın. Abdullah Öcalan kendisi unutuyor. Öcalan nerede okudu Allah aşkına. Bu ülkenin üniversitesinde okumadı mı? Devletin imkanlarıyla... Böyle bir aşağılıklık olur mu ya? PKK ile ilgili düşüncen ne diye soruyorlarsa işte bu."