Televizyon
22 Kas 2017 08:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

Ertem Şener tehdit gibi sözlerinden çark etti!

Ertem Şener, "Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır" sözünden çark etti.

Beyaz TV'de yayınlanan “Beyaz Futbol” programında, “Kusturmalı Boşnak Saksosu” ifadesini kullanmasının ardından, Rasim Ozan Kütahyalı kovulmuştu. ROK'un kovulmasının ardından programın sunucusu Ertem Şener’den bir açıklama gelmişti.

Şener, ROK’un kovulduğunu açıkladığı sözlerin ardından, Kütahyalı’ya tepki gösterenleri “bazı şer güçler” olarak nitelendirmiş, "Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır" demişti. Şener, ayrıca o sözlere tepki gösterenleri de tehdit etmişti.

Ertem Şener bu sözlerinin ardından gelen tepkilere bir tweet atarak karşılık vermek istemiş, ancak tepkiler daha da büyüyünce attığı tweeti silmek zorunda kalmıştı.

ÇARK ETTİ

Ertem Şener, "Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır" sözünden çark etti. Şener programda, "Bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben haber portallarından söz ettim. Ben şahışları, kişileri, Saffet Sancaklı'ymış, sayın milletvekiliymiş, bunda hiçbir şekilde alakaları yoktur, benim ağzımdan hiçbir zaman böyle bir şey çıkmadı" dedi.

Şener, kişisel Twitter hesabından da, "'Beni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir' İzleyelim bakalım ben ne demişim, kimlere ne söylemişim? 'Boşnak kardeşlerimin üzüntüsü benim içimde derin bir yaradır.' Ben zaten gerekeni yaptım, kanal ile görüştükten sonra ROK ile yolları ayırdım, kimsenin de sözcüsü olmadım" diye yazdı.

İşte Şener'in o tweeti:



İşte Şener'in programdaki o konuşması: