Medya
02 Eyl 2018 14:04 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:50

Ersoy Dede isyan etti: Volkan Konak'ın konserine gittim diye küfrettiler!

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Volkan Konak'ın konserine gidince Instagram hesabına küfürlü yorumlar yağmış.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fazıl Say'ı annesine taziyede bulunmak için aramasını hatırlatarak "Artık bir yerde çizgiyi çizip normale dönme vaktimiz gelmedi mi?.. Hadi Erdoğan’ın Fazıl Say’la yaptığı görüşme o çizgi olsun.. " dedi.

Kendisine Volkan Konak konserine gittiği için sosyal medya üzerinden küfredildiğini yazan Ersoy Dede, bu konseri dört gözle beklediğini ve çok eğlendiklerini ifade etti.

İŞTE ERSOY DEDE'NİN O YAZISI

Ben de Ertuğrul Özkök’ün yazısından öğrendim.. Meğer Cumhurbaşkanı Erdoğan, yakın zamanda annesi vefat eden dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ı arayarak baş sağlığı dilemiş..  Ben de bu vesileyle Fazıl Say’ın annesine rahmet yakınlarına sabır dilerim.. Özkök, Erdoğan’ın telefonunun çok önemli olduğunu yazmış.. Tam bu yazıyı okuduğum sırada, instagram hesabıma yazılan küfürleri temizlemekle meşguldüm.. Neden küfrettiler arz edeyim.. Volkan Konak konserine gittim diye.. Gitmeden önce de burada yazdım.. ‘Dört gözle o konseri bekliyorum’ dedim.. Çocuklarım ve eşimle muhteşem bir gece geçirdik.. Gecenin sonunda o dev organizasyonun mimarı Polat Yağcı, aldı bizi Volkan Konak’ın yanına götürdü.. Her şey çok güzeldi anlayacağınız.. Fakat sonra instagram’a bir baktım.. Benim bir kaç saniyesini paylaştığım ‘Gelevera Deresi’ videosunun altında bana demediklerini bırakmamışlar.. Vay ben nasıl o vatan haininin konserine gidermişim.. Neden vatan haini?.. Eren Bülbül’ün şehit olduğu gün, ‘PKK’lılar gelip benim evimde kalabilir’ demiş..Yuhh!.. Ya hu dün gibi hatırlıyorum, Sırrı Süreyya Önder ve arkadaşları Sinop’ta ve Samsun’da saldırıya uğradılar..  O vakit Volkan Konak çıktı ve insanları sakin olmaya davet etti..   Karadeniz insanını temsil eden aklı başında bir sanatçı olarak; ‘buyursunlar gelip benim evimde kalsınlar’ dedi… Eren’in şehadetinden 4 sene evvel.. Hani vatan haini?..‘Benim konserime başörtülüler gelmesin’ demiş meğer..  Sahiden dediyse işe yaramamış.. Zira Açık Havada, yüzlerce başörtülü kız eşlik etti İzmir Marşı’na.. Dahası, bilmiyorlar ki o, dinlerken herkesi hüngür hüngür ağlatan “Cerrahpaşa”yı yazan ablası da başörtülüdür Volkan Konak’ın.. Böyle böyle çok zaman kaybettik.. Artık bir yerde çizgiyi çizip normale dönme vaktimiz gelmedi mi?.. Hadi Erdoğan’ın Fazıl Say’la yaptığı görüşme o çizgi olsun..