Polemik & Kulis
21 Eyl 2017 12:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Ersoy Dede Cüneyt Özdemir'e neyi ima etti? Yaptığımız dedikoduları da hatırlamıyor!

Ersoy Dede ve Cüneyt Özdemir arasındaki "hediye saat" polemiği sürüyor. Cüneyt Özdemir'in dünkü cevabının ardından Ersoy Dede , Özdemir'e Twitter'dan seslendi.

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Pensilvanya'ya giden gazetecilere üzerinde Fethullah Gülen yazılı
saatler hediye edildiğini yazmış ve o gazeteciler arasında Cüneyt Özdemir'in de olduğunu iddia
etmişti.

Ersoy Dede o yazarlara Gülen'in verdiği saatleri sordu. Cüneyt Özdemir'den bu iddiaya yalanlama gelirken, saatle başlayan polemik büyüdü.

Cüneyt Özdemir'in Ersoy Dede'ye "Önemli İşler Dairesi" kitabını işaret etmesi üzerine Ersoy Dede dün o kitabı Özdemir'in 2009 yılında kendisine hediye ettiğini ifade etti.

İŞTE ERSOY DEDE'NİN CEVABI

CÜNEYT ÖZDEMİR'E

1) 'Okumayacağını bildiğim için yollamayacağım' dediğiniz kitabı, 2009 baharında bizzat kendiniz bana hediye etmiştiniz..

2) Yazımda, sizin unutmuş olabileceğinizi düşünerek 'dönüp bir daha okuyun' dedim. emniyette nasıl FETÖ olmadığını anlattığınızı

3) Açıklama diye yolladığınız; 'ben de FETÖ mağduruyum' temalı metni, twitter'dan elime ulaştığı anda paylaştım ve ziyadesiyle de haber oldu

4) Bugün o kitapların sadece isimlerini verdim. İsterseniz deşifre de ederim Oray Eğin - ‘Medya Nasıl Çökertildi’ Mustafa Hoş - ‘Abluka’ Cüneyt Özdemir, 2009'da bizzat hediye ettiği kitabı unutmuş.. Muhtemelen o gün yaptığımız dedi-koduları da hatırlamıyor. Hatırlatmam ben de.