Medya
28 Şub 2018 08:16 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:02

Ersoy Dede, Ahmet Takan'ı savcılara havale etti: Bir palavracı Ahmet var...

Star yazarı Ersoy Dede, 'Erdoğan Soylu'yu nasıl döndürdü' başlıklı köşe yazısı nedeniyle Yeniçağ yazarı Ahmet Takan'ı topa tuttu.

Ahmet Hakan'ın tamamen uydurma bilgilerle köşe yazdığını iddia eden Ersoy Dede, bazı sitelerin de bu iddialara balıklama daldığını belirtti.

Ersoy Dede, Ahmet Takan'ın yargılanması gerektiğini belirterek savcıları göreve çağırdı.

İşte Ersoy Dede'nin bugünkü yazısından bir bölüm:

Bu akıl dışı hikayelerden medet umuyorlar


İyi Parti medyasında bir Palavracı Ahmet var biliyorsunuz.. Kendi düş gücü ürünü bir takım hikayeler yazıyor. Oda TV falan da balıklama atlıyor bunlara.. Ahmet Takan’ın gündüz düşleri.. Bu defa Süleyman Soylu meselesine dair bir senaryo yazmış.. Meğer Soylu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya’yı arayıp, sitemkâr bir dille ‘Afrin konusuna girmeyin’ demiş. Sayın Kaya bu konuşmayı Enerji Bakanı Berat Albayrak’a taşımış. Albayrak Soylu’yu aramış. O da biraz sitemkâr konuşmuş.. Soylu bunun üzerine Beştepe’ye giderek şikayet etmiş.. Cumhurbaşkanı da ‘ilgilenirim’ demiş.. Falan falan.. Şu kadar söyleyeyim.. Bu hikaye ancak ve ancak ismi geçen dört kişi hakkında tek kelime bilgisi olamayan bir zır cahil tarafından uydurulacak kadar basit ve saçma.. Eğer sahiden böyle, ‘o onu demiş, şu bunu aramış, şuna bunu anlatmış’ diyecek kadar bakanlık koridorlarında dolaşmış olsaydı, bu anlattıklarının, konuda adı geçen isimlerin mizacına ne kadar ters olduğunu bilirdi.. Ancaaaak.. Bir saniye.. Bu iş bu kadar basit değil.. Şimdi bu Ahmet Takan böyle bir hikaye yazmış.. Anlattığı hikayede iki telefon görüşmesi muhtevası bir de Cumhurbaşkanı ile yüz yüze görüşme var.. Hiçbir savcı çağırıp da; “Bay Takan, sen bakanların telefonlarını ya da Cumhurbaşkanı’nın ofisini mi dinliyorsun?” diye sormayacak mı?.. Bu kadar detay içerik ancak FETÖ’cüler tarafından yerleştirilmiş düzeneklerle elde edilir.. Palavraysa, palavra olduğunu söyleyecek, kalemini bırakıp çekilecek kenara.. Ama doğruysa iş başka..