Kitap
31 Ara 2015 13:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:16

Erotik, hırçın ve umut dolu: Küllerin Şehveti

Yeraltı edebiyatının genç, başarılı ve kadın yazarı Şeyma Koç’un, ıstırabın yoğunluğunu yaşayan sancılı bir tutkunun öykülerine yansıyan güzelliği: Küllerin Şehveti!

Hassas ve ince, yalın ve şiirsel, temiz ve karanlığın var ettiği aydınlık bir anlatım… Erotik bir dil. İçindeki tanrıyı çoktan öldüren pervasız ihtiyarları, sancılı bir şehvetin isyanını taşıyan yürekli kadınları ve flu adamları… Hepsi merak dolu; çünkü umut dolu... Küllerin Şehveti; umudu ve arzuyu duyan insanlarının cana yakın, canımıza yakın öyküleri…

Şeyma Koç, 9 Ağustos 1994’te Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde doğdu. Yükseköğrenimine Akdeniz Üniversitesi’nin Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde son sınıf öğrencisi olarak devam etmekte... Daha önce yazdığı öyküleri, Kasaba Sanat, Çıngı, Güncel Sanat, Tmolos, Fakir Fikirler, Herfene, Bizim Ece gibi dergilerde yayınlandı.



“Çantamdan kağıt kalem çıkarıp, yazmaya heves ediyorum. Hevesim renklere, turuncuya, turkuaza, yeşile, sarı, mor kır çiçeklerine... Başlıyorum yazmaya. Birden kalemimin gölgesi düşüyor kâğıda... Ben renkleri yazmaya çalıştıkça, kalemim, fırtınalı, zifiri tarafları yazıyor, hem de güneşe rağmen. Evet, güneş... Karanlığı ruhuma, gölgeyi kâğıdıma düşüren bir güneş…’’ diyen yazarın fırtınalı kaleminden çıkan 9 öyküden oluşan bir kitap, Küllerin Şehveti.