Magazin
05 Ara 2017 11:34 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:50

Erhan Çelik aşk iddialarına ilk kez cevap verdi!

Geçtiğimiz günlerde Erhan Çelik'in, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın eski eşi Sedef Orman ile görüntüleri basına yansımış ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Eski eşi Gülben Ergen'le sancılı bir boşanma süreci yaşayan ve hala bu sürecin yankılarıyla uğraşan gazeteci Erhan Çelik'in, Fikret Orman'ın ihanetine uğrayan eski eşi Sedef Orman ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

Bir partide çekilen görüntüler buna kanıt gösterilmişti. Ayrıca Erhan Çelik ve Sedef Orman'ın Mardin'e hafta sonu tatiline gittiği iddia edilmişti. Tüm bu iddialardan sonra Çelik, aşk iddiaları hakkında ilk kez açıklama yaptı.

"SEDEF HANIM CANDIR"

Derimod Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Orman'ın Gülben Ergen'den olaylı şekilde boşanan Erhan Çelik ile yeni bir ilişkiye adım attığı ortaya çıkmış, fotoğrafları medyaya sızmıştı

Erhan Çelik önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezine geldi. Gazetecilerin kendisine ne soracağını çok iyi tahmin eden Erhan Çelik, yeni aşkı olduğu iddia edilen Sedef Orman hakkında sadece tek bir açıklama yaptı. Çelik "Sedef Hanım candır" yanıtını vermekle yetindi.