Medya
18 Haz 2018 08:45 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Erdoğan hangi yazara kızıyor? "Söyleyenlerin yalancısıyım ama..."

Ünlü yazar "arada bir kulağıma 'Tayyip Bey sana yazılarından dolayı kızıyor' sözleri geliyor" dedi.

Hürriyet'in türbanlı yazarı Ayşe Baykal "arada bir kulağıma 'Tayyip Bey sana yazılarından dolayı kızıyor' sözleri geliyor" dedi.

Baykal şunları yazdı:

"Dün Sakarya’da vahşete maruz kalan siyah küçük güzel gözlerle ilgili yazımda İstanbul Adalar’da kötü muameleye maruz kalan atlara da yer vermiş ve yetkililerin ilgisizliğinden şikâyet etmiştim.

Tayyip Bey de aynı gün İstanbul mitinginde “Atları faytonların boyunduruğundan kurtarıp özgürlüklerine kavuşturmak için bir çalışma başlatacaklarını” söyleyince “Ayşe,” dedim kendime “senin yazın üzerine bu açıklamayı yapmış olabilir. İşte fırsat! Aylardır gündeme getirmeye çalıştığın ama sesini bir türlü duyuramadığın sorunu tekrar gündeme getir.” Gerçi arada bir kulağıma “Tayyip Bey sana yazılarından dolayı kızıyor.” sözleri geliyor. Söyleyenlerin yalancısıyım ama duyduklarım, beni söylemek istediklerimden caydıramaz. Olabilir kızabilir de zaman zaman ben de kızıyorum hatta küsüyorum kendisine. Vatandaş – yönetici arasında olur böyle şeyler, insani duygular bunlar sonuçta; mesele etmiyorum. Mesele ettiğim durum, bir mağduriyetin giderilmesidir."