Gündem
08 Haz 2018 15:46 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:41

Erdoğan Demirören'e ünlülerden duygusal veda!

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından sanat dünyasından birçok isim üzüntülerini sosyal medyadan paylaştı

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatı sanat dünyasında büyük üzüntü yarattı.

İşte sanat dünyasının Erdoğan Demirören'in vefatı sonrası paylaşımları...

MUSTAFA SANDAL: Çok kıymetli Erdoğan Demirören amcam seni çok özleyeceğim. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun. Demirören Ailesi'ne sabırlar diliyorum.

ORHAN GENCEBAY: 50 yıllık bir dostluğumuz vardı. Çok sevdiğim bir insandı. Birbirimizi çok severdik. Son zamanlarda görüşemediğimiz için üzgündüm. Çok sevdğim bir ağabeyimi kaybettim ve dün rahatsız olduğunu öğrendim. Son derece büyük hizmetler yapan, nice insanlara yol gösteren, yardım eden harika bir insandı. Ülkemize çok hizmet etmişti. Herkesin sevdiği, saydığı bir insandı. Allah'ın emri kısmet. Ağabey-kardeş gibi birbirimizi çok severdik. Ne kadar birbirimizi görmesekte 'nerede kalmıştık' diye başlardı herşeye. Ailecek çok sevdiğim ailesini de çok sevdiğim kişiydi. Hastaneye geldik ziyarete. Çıkmışlar, inşallah onları görmeye gidiyoruz. Allah sabır versin geride kalanlara. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. Acımız büyük.

SEDA SAYAN: Çok kıymetli büyüğüm değerli ağabeyim Erdoğan Demirören'i kaybettik... Başımız sağ olsun, Allah Demirören Ailesi'ne sabır versin. Mekanı cennet olsun.

BERNA LAÇİN: Sayın Erdoğan Demirören'e Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Allah taksiratını affetsin.

NUR YERLİTAŞ: Allah rahmet eylesin.