Televizyon
17 Mayıs 2017 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:41

Erdoğan ayrıldıktan sonra Beyaz Saray karıştı! Nagehan Alçı olayı anbean yaşadı!

Erdoğan-Trump zirvesinin ardından Beyaz Saray'da karıştı. O sırada canlı yayında olan gazeteci Nagehan Alçı, olayı anbean yaşadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın görüşmesinin ardından Beyaz Saray'da kısa süreli bir panik yaşandı. Sarayın önünde bulunan gazeteciler canlı yayında görüşmenin detaylarını aktarırken bir anda şüpheli bir şahıs tel örgüleri atlayarak Beyaz Saray'a girmeye çalıştı.

Olaya hemen müdahale eden ABD polisi, saray önünde bulunan herkesi sert bir şekilde uyarılarak bölgeden uzaklaştırdı.

NAGEHAN ALÇI CANLI YAYINDA YAKALANDI

Olay tam da gazeteci Nagehan Alçı'nın kritik zirvenin detaylarını NTV canlı yayınına aktardığı sırada gerçekleşti. Alçı, kimliği bilinmeyen bir kişinin Beyaz Saray'ın çitlerinden atlamaya çalışması üzerine bahçede bulunan herkesin dışarı çıkartıldığını söyledi. Bu sırada ABD polisinin gazetecilere ve vatandaşlara karşı sert tavrı dikkatlerden kaçmadı.

Alçı polisler tarafından darp edilmekten son anda kurtulduğunu söyledi. Bir yandan hızlı adımlarla olay yerinden uzaklaşmaya çalışan, bir yandan da olayı anlatmaya çalışan Alçı, kısa süre sonra yayından alındı.

"30 SANİYE DAHA KALSAK ŞİDDET GÖREBİLİRDİK"

Yayına tekrar bağlanan Alçı, güvenli bir yere geçtiklerini belirterek, ABD polisinin tehlike anında sıradan vatandaşlara bile ne kadar sert davrandığını söyledi.

Polisi sert şekilde eleştiren Alçı "ABD polisinin ne kadar sert tedbirler aldığını gördük. Gezi sürecinde çok eleştiri almıştık. Ama belki 30 saniye daha orda kalsak polis şiddetine maruz kalabilirdik. Hatta Beyaz Saray önünde belli bir hızın üstünde yürürseniz, vurulma tehlikesiyle bile karşı karşıya kalabilirsiniz" dedi.