CineRadar
03 Eyl 2014 11:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:38

Engin Günaydın'dan yüksek doz komedi!

Engin Günaydın, senaryosu kendine ait yüksek doz komedi filminin çekimleri için sette!

Çekimleri Ağustos ayında başlayan “İçimdeki Ses” filminde; Günaydın’ın yanı sıra Leyla Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Onur Buldu ve Hamdi Kahraman rol alıyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, yapımcılığını Barakuda Film’in üstlendiği yeni nesil komedi “İçimdeki Ses”; oyuncu kadrosu ve hikayesiyle sinema izleyicisine özlediği komediyi sunmaya hazırlanıyor.
 
Uzun süredir sinemada komedi filmlerinde rol almayan Türkiye’nin en yetenekli oyuncularından Engin Günaydın; yüksek doz bir komedi filmiyle izleyenlerle buluşacak. Son dönemde televizyonda komedi projelerinde yer alsa da, sinemada komediden uzak duran Günaydın; senaryosunu kendisinin kaleme aldığı İçimdeki Ses” filminde başrolde... Bol kahkahalı yeni nesil komedi “İçimdeki Ses”in zengin oyuncu kadrosunda Günaydın’ın yanı sıra, Leyla Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Onur Buldu ve Hamdi Kahraman yer alıyor. Çekimleri Ağustos 2014’te başlayan Barakuda Film yapımı İçimdeki Ses”in yönetmenliğini Çağrı Bayrak üstleniyor.


 
Kendi dünyasında yaşayan, özgüveni yetersiz bir yazar olan Selim (Engin Günaydın); doğru dürüst bir ilişkisi olamadığından, yalnızlıktan kurtulmak için son çare annesiyle birlikte yaşamaya karar verir. Gittiği spor salonunda sakarlığı nedeniyle, herkesin hayran olacağı kadar güzel ve zengin Ayşıl (Leyla Tuğutlu) ile tanışır. Selim’e aşık olan Ayşıl, mutluluğa giden yolun; Selim’in umreden yeni dönmüş, kendi kafasındaki gelin adayını arayan annesi Mehpare (Füsun Demirel) ve onun kadın arkadaş grubundan geçtiğini düşünür. Ayşıl, Mehpare ve onun tayfasıyla başlarından bir sürü komik olayın geçeceği bir yolculuğa çıkmayı göze alır.
 
Bilgi için: barakudafilm.com