Televizyon
01 Tem 2014 12:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:23

Endemol Türkiye dizi sektörüne iki büyük aşk hikayesi ile giriyor!

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya ile büyük bir aşka şahitlik ederken,Cansu Dere ve Murat Yıldırım ile 1940’lı yıllara yolculuk yapacaksınız

Dünyanın en büyük bağımsız format ve yapım şirketi Endemol, Türkiye’de büyüme hedefine yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Endemol Türkiye iki dev dizi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Tutkulu fakat o kadar da imkansız bir aşk hikayesinin işlendiği ilk dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya paylaşacak. Endemol’ün 2015 yılı için hazırladığı projelerden biri ise Murat Yıldırım ve Cansu Dere’nin başrollerini paylaşacakları ve 1940’lı yıllarda  konu edileceği bir başka aşk hikayesi.

Yeni sezonun favori çifti Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya olacak!

Beyaz perdenin ve ekranların iki dev ismi, Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu edildiği ilk dizi yeni sezonda Star TV’de yayınlanacak. İstanbul’un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan’ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayeleri sezonun en iddialı yapımları arasında yerini alacak.

Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Cansu Dere ve Murat Yıldırım ile geçmişe yolculuk

Endemol Türkiye yönetimi, yayınlandığı dönemde fenomen haline gelen Ezel’in senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut Deren’in bir projesi için de kolları sıvadı. Cansu Dere ve Murat Yıldırım ile anlaşan Endemol Türkiye yönetimi, dizinin 1940’larda geçen bir ihtiras dolu aşk hikayesini konu alacağını açıkladı.

Endemol, ilk kez bu sezon Türk dizi pazarında da aktif rol oynayacak

Yakın gelecekte yeni birçok projeyi hayata geçirmeyi hedefleyen Endemol Türkiye sektörün önemli kreatifleri ile uzun vadeli kontratlar imzaladı. Dizi dünyasının en önemli senaristlerinden Yıldız Tunç, yeni ve parlak kalemlerinden Berrin Tekdemir ve Ceylan Güleç ile anlaşma yapan Endemol, 2015 yılının Mayıs ayında yerli bir sinema filmi projesini, 2016 yılında ise uluslararası bir sinema projesini hayata geçirmeyi planlıyor.