Polemik & Kulis
25 Eyl 2018 10:54 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:52

Emrah'tan usta oyuncuya şok sözler! 'Bir zavallı; bu aralar işsiz ve güçsüz, üzüldüm...'

Kısa bir süre sonra kadrosunda olduğu Aşk ve Mavi dizisinden ayrılacağı iddia edilen Emrah, sosyal medya hesabından oyuncu Cihat Tamer hakkında şok ifadeler kullandı.

Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyuncusu Emrah, 'Bizimkiler' dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren usta oyuncu Cihat Tamer'le birbirine girdi. Oyuncu, katıldığı programda hakkında olumsuz yorum yapan Tamer'e "Kendini sanatın azizi görüp, insanların kariyerleri hakkında yorum yapan şahsiyet saygıyı hak etmiyor." dedi.

"EMRAH'IN OYUNCULUKLA ALAKASI YOK"

Usta tiyatrocu, geçtiğimi gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Şule ile Vitrindekiler programına konuk oldu. Gündemdeki oyuncuları değerlendiren Cihat Tamer, sunucunun Emrah'ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? sorusunun üzerine "Emrah kim? Çok şanslı. Yeni çekilen diziler 3'üncü bölümde bitiyor. Oğlanın oyunculukla alakası yok ama dizisi iki sezondur devam ediyor." dedi.

"BU ŞAHSİYET SAYGIYI HAK ETMİYOR"

Tamer'in yorumlarına sinirlenen Emrah, Instagram hesabından şu sözlerle adeta ateş püskürdü: "Kendini sanatın, tiyatronun azizi görüp, insanların mesleki kariyerleri ile ilgili yorum yapma hadsizliğin de bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor.. Bu arkadaş daha önceleri de medyada zaman zaman hakkımda yorum yapmaya çalışan bir zavallı.. Yaşına olan saygımdan hiç cevap vermedim muhattap olmadım... Ancak bu arkadaş tekrardan bundan bir kaç gün önce ismini ilk defa duyduğum bir tv programında mesleğimle ilgili kendisine hiç yakışmayan bir biçimde konuşmuş.

"PAYLAŞIMIMLA İNSANLAR SENİ HATIRLARDA İŞ BULURSUN BELKİ"

Anladığım kadarıyla bu Cihat Tamer denen arkadaş bu aralar işsiz ve güçsüz... Yazık aslında üzüldüm de durumuna... Tabi evde oturup yapımcıların aramasını beklemekte çok zor olsa gerek... Kaderin böyle arkadaş.. Rabbim yardımcın olsun... Ha bu arada bu paylaşımımdan dolayı sana bir faydam dokunur inşallah.. İnsanlar seni hatırlarda belkide iş bulman kolaylaşır..."