Magazin
27 Kas 2014 16:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:57

Emrah'ın suratını görünce iştahım kaçıyor!

Ünlü manken Doğa Bekleriz'den şarkıcı Emrah için şaşırtan yorum: "Emrah’ın reklam filmini izledim. O suratı görünce iştahım kaçıyor."

Ünlü manken Doğa Bekleriz Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemez Olmaz programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Dört ay önce Mersin'e taşındığını ve makarnacı dükkânı açtığını söyleyen Bekleriz, bir hamburger markasının reklam filminde rol alan ünlü şarkıcı Emrah için şaşırtıcı yorumlarda bulundu.

"O SURATI GÖRÜNCE İŞTAHIM KAÇIYOR"

Emrah'ın reklam filmini izledim. O suratı görünce iştahım kaçıyor, o hamburger'i nasıl yiyorlar anlamıyorum.

"MUTFAĞA DA GİRİYORUM BULAŞIK DA YIKIYORUM"

Dört aydır Mersin'e yaşıyorum. Mersin'de makarna işine el attım.Zaten hep esnaf ruhlu bir kadındım. Dükkanımda mutfağa da giriyorum, bulaşık da yıkıyorum.

"VİCDANLI BİR ADAMLA EVLENMEK İSTİYORUM"

Herkes “Aşık olupta mı Mersin'e gittin?” diye soruyor. Sevgilim yok. Bir yere gitmem için aşık olmama hiç gerek yok. Mersin'e ailemle gittim ve ne yapacağımı bilmeden gittim. Domates'in ucuzluğuna aşık olduğum için Mersin'e gittim. Evlenmeyi düşünüyorum.Evde mi kalacağım? Vicdanlı bir adamla evlenmek istiyorum.

"YAPIŞTIRICI REKLAMINDA OYNAMAMI TEKLİF ETTİLER"

Biriyle tanışıyorum, biraz sonra “Vallahi kulağımı yapıştırmadım” demek zorunda kalıyorum.
Hiç kimse unutmadı o olayı.Bir muhabir “Sen evden işe, işten eve geliyorsun; gel sana böyle bir haber yapalım.” dedi, ben de kabul ettim. O olayın artıları olduğu kadar benden götürdükleri de oldu. O dönem birçok anlaşmam iptal edildi. Yapıştırıcı reklamında oynamamı bile teklif ettiler.