Gündem
14 Ağu 2015 10:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:48

Emir Şaşmaz cinayetinde bomba iddia! Tecavüz ettiği kızın sevgilisi mi öldürdü?

Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Erol Köse şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Emir Şaşmaz'ın ölümü akıllarda soru işareti bıraktı. Her gün yeni bir iddia ortaya atıldı. Eşi Nazlı Hamarat'ı Vijdan Vatansever ile aldattığı iddia edilen Emir Şaşmaz'ı kim öldürdü?

Söylemezsem Olmaz programında, Emir Cevdet Şaşmaz cinayetiyle ilgili Vijdan Vatansever’in adını geçirdiği ve Vijdan ile Emir Şaşmaz'ın sevgili olduğunun, Vijdan'ın eskort olarak nitelenmemesi gerektiğinin konuşulmasından sonra Erol Köse telefonla canlı yayına bağladı.

Vijdan Vatansever’in iddialarını yanıtlayan Erol Köse şunları söyledi: 

EROL KÖSE'NİN DAYISININ OĞLUYUM DİYE ÇEVREMİ DOLANDIRDI

“Adı Emir şaşmaz değil Cevdet Emir Şaşmaz'dır. 2000’li yıllarda Atilla Taş’ın yeni albüm yaptığı zamanlarda "bir arkadaşım var bana asistanlık yapabilir mi" dedi. İşte o kişi Cevdet Şaşmazdı.

Gayet pozitif olumlu bir çocuktu, daha sonra bana telefonlar gelmeye başladı "Erol abi senin ortağın bizden para aldı" diye. Cevdet’i çağırdım kendini fiziksel olarak bana benzediği için dayımın oğlu olarak tanıtmış.

Ben de "Cevdet bunu neden yaptın" dedim ağlamaya başladı. Ailesinin kötü yollarda olduğunu söyledi ancak onu affedemedim işine son verdim. Selamı sabahı kesmedik.

NECATİ ŞAŞMAZ'IN KARDEŞİYİM DİYE SAĞI SOLU DOLANDIRMIŞ

Sonraları karşılaştığımızda baktım lüks insanlarla takılıyor. Kendini Necati Şaşmaz’ın kardeşi olarak tanıtmış ve başkalarını dolandırmış. Daha sonra eşi Nazlı Hamarat da twitter hesabından "beni dolandırdı" diye yazmaya başladı.

Nazlı Hamarat beni aradı. "Erol bey beni kurtarın" dedi. "Cevdet bana kendini sizin ortağınız olarak tanıttı, beni kandırdı" dedi.

Cevdet beni aradı "o benim eşim abi psikolojisi bozuk onu dikkate alma" dedi.

Kız tekrar beni aradı barıştıklarını söyledi.

KATİLİN KIZ ARKADAŞINA TECAVÜZ ETMİŞ

Vijdan denen kızı tanımam. Atilla Taş beni aradı ve Cevdet’in öldürüldüğünü söyledi. Cevdet kendisini öldüren kişinin kız arkadaşına başına silah dayayarak tecavüz etti diye öldürülmüş.

Öldürülürken yanında 2 kadın olduğunu öğrendim. O kadınlardan biri Vijdan Vatansever olabilir. Katil onları da serbest bırakmış şimdi polis sorguları devam ediyor.”