Televizyon
27 Mar 2015 15:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Elif Çakır'a programı kapattıran soru: Vaktimiz doldu!

CHP milletvekili Faik Tunay, Ülke TV'de Elif Çakır'ın Arınç - Gökçek gerginliğini sormamasına tepki gösterdi.

CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Ülke TV’de Elif Çakır’ın sunduğu programda Bülent Arınç – Melih Gökçek gerginliğinin sorulmaması üzerine Elif Çakır’a tepki gösterdi.

ANKARA’YI ‘PARSEL PARSEL SATTI’YI NEDEN SORMUYORSUNUZ?

Kabataş’ta bir kadının eylemciler tarafından darp ve taciz edildiği şeklinde yaptığı haber nedeniyle eleştirilen Elif Çakır’ın Ülke TV’de yayınlanan programına katılan İstanbul Milletvekili Faik Tunay, son günlerde Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasında yaşanan polemiğin sorulmamasına isyan ederek “Başbakan Yardımcısı ile kendi partisinden bir belediye başkanının kavgasını” sorulmamasının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Bu sözler üzerine ise Elif Çakır’ın “vaktimiz doldu” diyerek programı kapattı.

ANKARA’YI PARSEL PARSEL SATTI, CEMAATİN KUCAĞINA OTURDU

Türkiye’nin gündemine oturan en önemli konuyu sormayan Elif Çakır’a tepkisi devam eden Tunay, "bunlar CHP’de olsaydı “flaş, flaş flaş – bomba, bomba, bomba” diye haber yapardınız ben buna kızıyorum" dedi. Yandaş basın aracılığıyla Türkiye’de hiç böyle bir şey yaşanmamış (Bülent Arınç – Melih Gökçek kavgası ) gibi bir algı yaratıldığını ifade eden Tunay’a, Elif Çakır’ın "başka bir programda konuşuruz" demesi ise dikkatlerden kaçmadı.