Polemik & Kulis
21 Mayıs 2015 17:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

El Cezire Türk'te tensikat tam gaz! Hangi isimlerle yollar ayrıldı? (Medyaradar/Özel)

El Cezire Türk'te tensikat depremi bu kez biri haber müdürü diğeri muhabir iki ismin ayrılığıyla devam etti.

Merkezi Katar'da bulunan ve 3 yılı aşkın bir zamandır televizyon yayınına geçmeyi bekleyen El Cezire Türk'te tensikat startı verilmiş ve ilk işten çıkartmalar teknik serviste yaşanmıştı.

Teknik servisin tamamının görevine son verilmesinin ardından Haber Merkezi'ne sıçrayan tensikat bugün biri haber müdürü diğeri muhabir iki ismin ayrılığıyla devam etti.

2011 yılından beri El Cezire Türk'te haber müdürü olarak görev yapan Damla Talay ile muhabir Murat Utku'nun kurumla yolları ayrıldı.

Kanal 6, CTV ve BRT Haber merkezlerinde haber muhabirliği,NTV ve Star Haber merkezlerinde ise haber ve yayın editörlüğünü üstlenen Talay 2011 yılından beri El Cezire'nin Haber Müdürlüğü’nü yürütüyordu.

Radikal gazetesi, Nokta ve Aktüel dergileri, CNN Türk, Doğan Haber Ajansı, HaberTürk ve TRT Türk gibi kurumlarda çalışan Murat Utku ise El Cezire Türk'te "kıdemli muhabir" olarak görev alıyordu.

İKİ HABER MÜDÜRÜ DAHA ÖNCE GİTMİŞTİ

Damla Talay'ın görevine son verilmesiyle El Cezire Türk'le yolları ayrılan haber müdürü sayısı üçe çıktı. Daha önce de Alişar Delek ile Hüseyin Yılmaz'ın görevlerine son verilmişti.

MEDYARADAR/ÖZEL