Gündem
20 Ara 2014 14:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

Ekrem Dumanlı'dan Nuh Albayrak'a sert tepki! "İn dediğin o yere 50 kere geldin!"

Star gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'a Ekrem Dumanlı'dan 14 Aralık manşeti tepkisi geldi.

14 Aralık operasyonu kapsamında 4 günlük gözaltı sonrasında bugün serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Star gazetesinin gözaltına alındıktan sonra attığı 'İnlerine girdik' başlığına yönelik olarak, "Nuh Albayrak gibi benim çok kadim bir dostum, beraber namaz kıldığım arkadaşım inlerine girdik diye başlık atmış. Eğer o atmışsa çok ayıp. Sen o in dediğin yere 50 kere geldin" diye konuştu.

Bugün TV'de Tarık Toros'a yaptığı açıklamalarda kendisine yöneltilen suçlamalara da değinen Dumanlı, "Bana, Hidayet Bey'e silahlı terör örgütü suçlaması yapmak için insanların vicdanlarını, akıllarını kaybetmesi lazım. Bir yamuğumuz olmasa kimse görmese yamuklar görür. Bu iddiayı köşe yazısı olarak yazanların ahireti düşünmesini öneririm" dedi.



"İN" DEDİĞİN O YERE 50 KERE GELDİN

Dumanlı, gözaltına kararına yönelik Star gazetesinde atılan 'İnlerine girildi' manşetini ise çok sert bir şekilde yorumladı.

Dumanlı, Star gazetesinin genel yayın yönetmeni koltuğunda oturan Nuh Albayrak'a yüklendi.
Dumanlı şöyle konuştu:

"Nuh Albayrak gibi benim çok kadim bir dostum, beraber namaz kıldığım arkadaşım inlerine girdik diye başlık atmış. Eğer o atmışsa çok ayıp. Sen o in dediğin yere 50 kere geldin. Hocaefendiyi beraber ziyaret ettik. O Hasan Karakaya denen o adamda oradaydı. Nuh'ta oradaydı, Mustafa Karaalioğlu da oradaydı. Bülent Arınç'ın sözlerini hatırlayın. Şimdi ne oldu?"