Gündem
07 Tem 2015 13:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:43

Ekranların ünlü doktoruna çocuk p*rnosu davası!

Boşanma sürecindeki eşi doktor kocası için "çocuk p*rnosu davası" açtı.

Televizyonlardaki sağlık programlarına sık sık konuk olmasıyla ünlenen kulak burun boğaz uzmanı doktor N.D. hakkında çocuk p*rnosu suçlamasıyla dava açıldı. Olay, doktor N.D.’ye boşanma davası açan eşinin şikâyeti üzerine ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi’nden Damla Güler’in haberine göre, boşanma dilekçesinde eşi ile bir süredir ayrı yaşadığını anlatan doktorun eşi M.D. kızının eşyalarını almak için eve gittiği gün CD’ler bulduğunu ve bunları yanına aldığını iddia etti. CD’leri incelediğinde çocuk p*rnosu ile karşılaştığını belirten M.D. üzerinde el yazısı da olan bu CD’yi bilirkişiye göndererek incelenmesini istedi.

DOKTOR KOCA İDDİALARI REDDETTİ

Bilirkişiden gelen raporda yazının eşine ait olduğunu öğrenen M.D. eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardından Bakırköy Aile İçi Şiddet Bürosu savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede ifadesine yer verilen N.D. suçlamaları reddederek, CD üzerindeki yazının kendisine ait olmadığını belirtti. İddianamede evde bulunan CD’de 12 bin 391 p*rnografik fotoğraf ve internetten indirilen 765 adet çocuk p*rnosu olduğu belirtildi. İddianamede CD’de herhangi bir silme ya da ekleme işleminin de yapılmadığına vurgu yapıldı.

ADLİ TIP: YAZI ONUN DEĞİL, POLİS: YAZI ONUN

CD’deki yazının Adli Tıp’ta incelendiği anlatılan iddianamede, yazının N.D’ye ait olmadığı yönünde rapor verildiği anlatıldı. İstanbul Polis Kriminal Laboratuvarı’nın da el yazısının N.D’ye ait olduğu yönünde rapor hazırladığını anlatan savcılık, çelişkinin giderilmesi için yazının Jandarma Kriminal Daire Başkanlığı’na da gönderildiğini, gelen raporda yazı ile ilgili görüş bildirmenin mümkün olmadığının belirtildiğini anlattı. Doktor hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.