Magazin
01 Eki 2016 13:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:34

Ekranlara mafya olarak dönüyor! Alacağı ücret dudak uçuklattı!

Ekran orucunu ATV'de yayınlanacak "Esaretin Bedeli" dizisiyle bozacak olan Engin Akyürek, bölüm başına rekor ücret alacak.

Bir süredir ekranlardan uzak duran son dönemin başarılı jönlerinden Engin Akyürek, bölüm başına rekor ücretle ATV ekranlarında olacak.

Başrolünü Tuba Büyüküstün ile paylaştığı 'Kara Para Aşk'ın 2015'te final yapmasıyla ekrandan uzak duran Engin Akyürek, "Kösem Sultan" ve "Şampiyon" başta olmak üzere sezon 10'a diziden teklif almış ve hepsini reddetmişti.

Yakışıklı oyuncu son olarak Elif Usman senaryosunu yazdığı "Esaretin Bedeli" dizi için yapımcı Timur Savcı ile el sıkıştı.

ESARETİN BEDELİ, ATV'DE YAYINLANACAK

Engin Akyürek'in teklifi kabul etmesinin ardından çalışmalara hız veren yapım ekibi yayıncı kanal olarak ATV ile anlaştı. Dizinin ilk bölümünün yönetmenliğini Umur Turagay yapacak diğer bölümleri çekecek yönetmen arayışı ise devam ediyor.

VİCDANLI BİR MAFYA BABASI!..

Tuba Büyüküstün ile oynadığı dizide bir polisi canlandıran yakışıklı oyuncunun "Esaretin Bedeli"nde bir mafyayı canlandıracağı belirtiliyor. Akyürek, babasının intikamını almak için kötü olmaya çalışan vicdanlı bir mafya babasını oynayacak.

BÖLÜM BAŞINA 60 BİN LİRA ALACAK

Engin Akyürek'in, 'Esaretin Bedeli' dizisinden bölüm başına 60 bin lira alacağı öğrenildi.

SERENAY SARIKAYA SONUNDA KABUL ETTİ

Engin Akyürek'e partner olarak düşünülen Serenay Sarıkaya önce teklife sıcak bakmamıştı. Ancak bölüm başına 50 bin TL önerilince Serenay Sarıkaya'nın teklifi kabul ettiği belirtildi.