Gündem
15 Eyl 2017 09:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:07

Egemen Bağış’tan Davutoğlu’na gönderme: Siyaset yapmak kitap yazmaya, ders vermeye benzemiyor!

Eski Bakan Egemen Bağış, Ak Parti içinden çıkabileceği tartışılan yeni partiyle ilgili sert sözler söyledi.

Egemen Bağış; “Ben sadece Ak Parti değil parti kurmak isteyen herkese çağrı yapıyorum. Kurun partinizi herkesin kaç okka çektiğini görelim.” diye konuştu.

Ülke Tv’de yayınlanan Odak Noktası programında Mustafa Yıldız’ın sorularını cevaplayan Egemen Bağış, isim vermeden eski başbakan Ahmet Davutoğlu’na gönderme yaptı.

EGEMEN BAĞIŞ MEDYADAKİ BAZI İSİMLERE YÜKLENDİ

“Bugün R. Tayyip Erdoğan’ın gölgesi altında siyaset yapıp serpilen birileri çıkıp siyaset yapmak istiyorsa hodri meydan! Partilerini kursunlar da görelim. Bunun istisnası yoktur. Bazen hırsı aklının önüne geçen bireyler olabiliyor. O zaman ben onlara söylüyorum hadi buyrun! Parti kurun da görelim bakalım. Ya da başka partilerde siyaset yapın. Bunların halk nezdinde karşılığı olmadığı sandıkta görülür.”

İSİM VERMEDEN AHMET DAVUDOĞLU’NA GÖNDERME YAPTI

“Konuşmak başka bir şeydir. Ak parti içinde de kendilerini çok muazzam başarılı zanneden isimler varsa ki onların geçmişte üstlendikleri görevlerde ülkemizi ne kadar zor durumlara soktukları ortada. Siyaset yapmak kitap yazmaya benzemiyor, ders vermeye hiç benzemiyor. Halkın içinde olmak gerekiyor.”