Reklam PR
15 Mayıs 2017 18:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:41

Effie Türkiye 2017'nin kazananları belli oldu!

Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği tarafından düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması 2017 yılı kazananları açıklandı.

Türkiye’nin en büyük marka ve ajanslarının yarıştığı törende Anadolu’nun en çok ödül alan ajansı SVStudios, Mehmetçik Vakfı için Abluka Dijital ile birlikte hazırladığı “Bize Emanet” kampanyası ile Sivil Toplum Kuruluşları kategorisinde bronz Effie kazandı.

Böylece Effie Ödülleri bugüne kadar ilk kez İstanbul dışında bir Anadolu ajansına verilmiş oldu. Bronz Effie’yi de ödül portföyüne ekleyen SVStudios, Mehmetçik Vakfı’nın bağışlarının artırılmasını aynı zamanda bir Effie ödülü ile de taçlandırmış oldu.

Bağışlarıyla şehit ve gazi Mehmetçik ailelerine düzenli olarak destek sağlayan Mehmetçik Vakfı, binlerce şehit ve gazi Mehmetçik çocuğuna da eğitim desteği sağlıyor.

Effie ile birlikte 68 ödüle sahip olan SVStudios ise tüm markalarına entegre iletişim planlaması, markalama, marka stratejisi, medya planlama, medya satın alma ve kampanya üretip yönetme konularında hizmet veriyor.