Magazin
18 Mayıs 2013 10:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

ECE GÜRSEL'DEN ÖĞRENCİLERE ŞOK HAKARET!

Gürsel, konseri sonrasında kendisini eleştiren öğrencilere hakaret etti.

Ece Gürsel, Bilgi Üniversitesi'nde bir konser verdi. Üniversite öğrencilerinden oluşan seyirci kitlesine en sevilen şarkılarını seslendiren Ece Gürsel, bazı öğrenciler tarafından eleştirdi.

Öğrencilerin eleştirilerine çok kızan Ece Gürsel, twitter hesabından "Bana laf sokan bazi ogrencilere lafim ise, Kralı'nı takmazken ben soytarilarla ancak dalgamı geçerim,sırtımı izlemeye devam... ))))))" yazarak tepkisini dile getirdi.

Gürsel'in bu tepkisi takipçileri tarafından haklı bir tepki olarak görülse de, öğrencilerden bu açıklama tepki gösterenler de oldu.

Gürsel bu mesajının öncesinde konserden bir fotoğraf paylaşarak, "Dun konserde beni yalnız bırakmayan bilgi Univ. Öğrencilerine tesekkurler!!! Biz ekipce cok eğlendik..." yazmıştı.

TAKİPÇİSİYLE TARTIŞTI
Bu sözlerin ardından bir takipçi,"@ecemgursel Bu kalabalık değil ki. En kıçı kırık DJ'e bile 3-4 bin kişi gidiyor kızmayın ama " diye yazınca Ece Gürsel daha da sinirlendi ve, "gönülden dinleyen 100 kisiyi g.tuyle dinleyen 100.000 kisiye tercih ederim her zaman... )))" diye yazdı.