Magazin
07 Tem 2015 13:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:43

Ece Erken patladı: Can güvenliğimiz için...

Hakkındaki çıkan haberlere tepki gösteren Erken, Instagram hesabından duygularını paylaştı.

Ece Erken, bu gelişmelerinin ardından Instagram sayfasına şunları yazdı:

Hiçbir anne ne yaşarsa yaşasın oğlunun babasını kötü bilmesini istemez ama can güvenliğimiz için savcılığa başvurmaya mecburduk,beni geçmişte yaptığım hata vs ile suçlayan kim varsa Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın, "Çocuk için evlendi" diyenler içinde tek cümlem oğlumu 2 aylıkken aldırmak istedim, doktorum itiraz etti, ben de yapamadım...Allah'a şükür çok sağlıklı bir oğlum var,dimdik ayaktayım,daha da güçlü duracağım oğlum için.

Yaş farkı, çocuk için evlendi. Bak ikinci evliliği yine olmadı, yine şiddet vs. denmesin diye bekledim, sabrettim. Ama olmadı bu kadar dayanabildim. Aslında ünlü-ünsüz fark etmez hangimiz yaşamıyoruz ki, benim yaşadıklarımı? Evlendiğimiz kişiyi farklı görmeyi, yüceltmeyi sevmiyor muyuz?

Aile kurumuna saygıdan, başkaları ne der korkusundan susmuyor muyuz? Aman çocuğum analı-babalı büyüsün diye birçok şeye katlanmıyor muyuz? Ben de yaptım bir sene kadar pişmanım.

"İSPATSIZ, DELİLSİZ VERİLMEZ"

Hiçbir anne oğlunu sebepsiz yere maddi gücüde olsa, başında aslan gibi anne, baba, abisi de olsa tek başına büyütmek istemez. En iyi anneler beni anlar, aile kurumuna saygımdan oğlum için susuyorum. Konuşulacak tek yer rapor, delil ve şahitlerle mahkemedir, o da avukatın işidir. Savcılık tarafından verilen uzaklaştırma ailemi ve beni koruma kararı; herkesin bildiği üzere ispatsız, delilsiz verilmez.

Sizler sadece görmüş olduğunuz fotoğraflar veya sözlerle o insana hüküm veremezsiniz. ‘Ne kadar iyi insan veya mutlulardı’ diyemezsiniz. Vardır bir sebebi deyip saygı duymak düşer herkese. Oğlum sağlıklı bir ortamda, sağlıklı bir ailede ve en iyi eğitimi alarak büyüyecektir o kadar.