Polemik & Kulis
16 Oca 2017 13:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:23

Ece Erken Gülben Ergen'e patladı: Bildiğin halde açıklama yapmadın!

Adı Erhan Çelik'le aşk dedikodularına karışan Ece Erken, iddiaları sert bir dille yalanlarken kendisine destek olan Gülben Ergen'e de sitem etti.

Erhan Çelik'le Gülben Ergen'in evliliğinin bitmesine yol açtığı dedikodularını yalanlayan sunucu, "Benim kimseyle ilişkim yok" dedi.

"SADECE İŞİMLE İLGİLENİYORUM"

Erken, şunları söyledi: "Bu iddia tamamen asılsız. Ben, kendi ayakları üstünde durmaya çalışan bir kadınım. Hayatım, işim ve oğlum. Sadece işimle ilgileniyorum."

"MANYAK MISINIZ?"

Erken ayrıca sosyal medya hesabından da şu açıklamayı yaptı: "Benden izin alınarak paylaşılmış oğlumun fotoğrafı ve sadece bey diye hitap edip, iş konuştuğum birine platonik aşık yaptınız, yuva yıktırdınız! Pardon siz hangi kafayı yaşıyorsunuz! Manyak mısınız!"

GÜLBEN ERGEN KAYITSIZ KALMADI

Ünlü sunucunun bu paylaşımına altına Gülben Ergen de yorum yaptı. Ergen, "Güzel kız takma kafana böyle şeyleri... Oğlunla yaşamın tasına keyfine var :) Ben her türlü desteğimle yanındayım" dedi.

"ÇOK KIRILDIM, ÇOK ÜZÜLDÜM"

Bu yorumun ardından Erken, Gülben Ergen'e dert yandı: "Keşke haber çıkar çıkmaz açıklama yapsaydın, çok kırıldım, çok üzüldüm, sabahtan beri gözyaşım dinmedi.. En ufak alakam olmadığını bildiğin halde hiç açıklama yapmadın. Geç oldu ama yine de teşekkür ederim, yalnız başına mücadele eden bir kadın olarak beni en iyi senin anlaman gerekiyordu, teşekkür ederim."