Televizyon
25 Kas 2014 12:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:56

Ece Erken: Beni çıldırttılar artık!

Ünlü sunucu Ece Erken Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuştu.

İnstagram hesabından neden evlilik cüzdanının fotoğrafını paylaştığına açıklık getiren Erken,   düğününe dair merak edilenleri canlı yayında açıkladı.

Ece Erken’ in açıklamaları şöyle:

”AĞZIM AÇIK BİR ŞEKİLDE SÖYLENENLERE BAKTIM”

Artık çıldırttılar beni. Baktım olacak gibi değil; evlilik cüzdanımızın fotoğrafını İnstagram’a  koydum ben de. Neler söylemediler ki; “Ay sen ne edepsiz kadınsın” diyen de oldu, “Nasıl  nikahsız çocuk yaparsın?” diyen de. Ben ağzım açık bir şekilde hakkımda söylenenlere baktım.

”ÖZGÜ NAMAL’A SAYGI DUYUYORUM”

Özgü Namal gibi evlenmeden hamile kalanlara da saygı duyuyorum. Ben evlendikten bir buçuk ay sonra, çocuğum olacağını öğrendim. Düğün yapmadığımız için bozulan birçok arkadaşım oldu, ailemiz de bozuldu. En sonunda da düğün kararını almak zorunda kaldık, çünkü beni gelinlikle görsünler istedik. Düğün kararına Serkan’ın zoruyla ikna oldum; hamile hamile böyle bir şeye kalkışmak istemiyordum ama.

”SERDAR ORTAÇ’IN ÖNERİSİNİ KABUL ETTİK”

Düğünümüze çok az kişi çağırıyoruz; şimdilik yalnızca yüz kişi davet ettik, yalnızca en  sevdiklerimizi çağırdık. Serdar Ortaç düğünü Pazar yapmamızı önerdi; biz de bu öneriyi  kabul ettik.